Kviz - ''Istorija''

1. Добро... ко је био на власти у том моменту међ' Османлијама ?

2. Već sam postavljao to pitanje, u tom trenutku su se smenjivale monarhija i republika kod njih.
    E sad, ne znam tačno kad je bio Marš na Rim pa ne mogu da ti kažem da l' je na vlasti bio Mehmed VI ili poslednji kalif, zaboravio sam kako se zove.

3. On je '23 došao na vlast, mada je moguće da je Triša mislio na njega.

4. Mislio sam na poslednjeg kalifa.. ajd' ti Džela.

5. Od koga su Englezi "preuzeli" teritoriju na kojoj se nalazi današnji Njujork i kako se zvao taj grad pre osvajanja?

6. од холанђана. њу амстердам. тако?

7. Jecte. Nactavi ololololollol

8. Шта је "вражда" у српском средњевековном праву?

ово би френк знао да је ту, лоло

9. Mene rečpodseća na vraćanje, možda je ono oko za oko zub za zub. Ili ja tebi ubijem brata a ti mene. Baci hint neki lolo

Edit:(ubacio sam ovo tek sad lolo)

10. видиш како може :)
    јесте, тако нешто. иако има више термина обухваћених овим, крвна освета је одговор који сам очекивао. терај, био си ту, близу.

11. Opet jedno lako samo da se digne kviz.
    Kako su se zvale atomske bombe koje su Ameri bacili na Japan?

12. кул питање. ја не знам. мада мислим да сам чуо, ал' ми је заб'о мозак, па не могу да се сетим.

13. Debeli dečko i... Sekine fotke ?

14. znam da je jedna mislim bila litle girl (oj ironije)

15. Trišo aj originalne nazive, tj. English names please! lolo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.