Jedna od najbolje*(jebem se u usta kad ne gledam šta kucam) očuvanih srednjovekovnih tvrđava nalazi se u BiH u blizini Srebrenika, čija tvrđava je u pitanju i iz kojeg veka potiče?
Исправка помиње се први пут у 14том Када га Бан Стефан 2 продаје Дубровчанима па га освајају Мађари не зна се тачно ко је саградио. Али по имену види се да су јој име дали Срби.
Aj da probam, mislim da su prvi cetnici nastali tokom prvog svetskog rata u borbi protiv sila osovine? Ako nije tacno, daj neko drugo pitanje, ubio si kviz decxkoo!!!
Edit: ladno je decxko banovan, ko oce neka postavlja.
Pa aneksionu krizu, a datum je... Ne sećam se, jesen 1908. u pitanju.
Ajde pitaj. Ovo sam samo pitao da oživim kolko tolko kviz. U pitanju je 5. oktobar.
Jedna od najbolje*(jebem se u usta kad ne gledam šta kucam) očuvanih srednjovekovnih tvrđava nalazi se u BiH u blizini Srebrenika, čija tvrđava je u pitanju i iz kojeg veka potiče?
Из 14тога саградио је српски бан Босне Кулин Бан па су је касније освојили Мађари..
Исправка помиње се први пут у 14том Када га Бан Стефан 2 продаје Дубровчанима па га освајају Мађари не зна се тачно ко је саградио. Али по имену види се да су јој име дали Срби.
'Ajde teraj.
Тврађави је име сребреник и дато му је много година раније Тврђаву су саградили Срби па коме не одгвара нека се буни .
Jednim ugovorom u 15. veku su Spanija i Portugal podelile Novi svet u dve zone. Treba mi:
Уговор од Тордесалса 1494 .
Tordesiljasa tacnije, al moze da prodje jer si znao datum..
Postavljaj.
Ко су били први четници и када су настали ?
Prvi cetnici su bili srpski komiti iz danasnje BJRMakedonije? Nastali krajem 19. veka da bi se tukli protiv Turaka i Bugara
Не крајевска војска овај израз има много старије корене...
Dobrovoljci iz Stare Srbije (Kosovo, deo Crne Gore, Makedonija), nastali, mislim u vreme Srpsko-Turskog rata, prvi vojvoda Nikola Kole Rasic?
Не није а да дам одговор сигорно се нико неће сетити.
Aj da probam, mislim da su prvi cetnici nastali tokom prvog svetskog rata u borbi protiv sila osovine? Ako nije tacno, daj neko drugo pitanje, ubio si kviz decxkoo!!!
Edit: ladno je decxko banovan, ko oce neka postavlja.
Banovan je i ne može da da odgovor na svoje pitanje, a ja mislim i da ga ne zna.
Ok evo ja cu:
Karla Velikog?
Ladno su banovali i ovog decxka! Pa nama se ni ne isplati da izlazimo iz groba!