Kviz - ''Istorija''

1. Умро од хладноће током зиме? Обесили га због неког апсурдног закона тамо?

2. Nije ni to, ne znam da l' da odgovorim, jer se sve dublje zalazi u nagađanja. Hint: Sasvim suprotna stvar od hladnoće mu je uzrokovala smrt.

3. Spaljen na lomaci, jer je bio vjestac. XD

4. Spaljen jeste, doduše ne od ljudi, priroda se potrudila za to. Skonč'o lik u požaru, mada je pre toga bio u ludnici iz koje je pobegao par godina ranije i u kojoj je zaglavio jer je šmrk'o živu dok je radio kao šeširdžija, te je svojim ludilom i činjenicom da je bio poznat samo izpopularisao izreku "lud k'o šeširdžija". Pored toga je furao isusovku, te sam sebe kastrirao makazama nakon čega je seo da ruča i otišao na molitveni sastanak pre nego što se prijavio za medicinsku pomoć. Sve u svemu, zanimljiv lik. Piči dalje, Kajtezzz.

5. odo spavati, nek nego drugi pici...

6. Ae jedno lako za zagrevanje, al bez guglanja.

Ko je bio Nikola Vratković?

7. Neki potomak kneza Vratka...

8. Sin Jug Bogdana, delimično tačno, al tačno. Ajde dalje.

9. Ko je prvi francuski kralj koji je bio hugenot i koju je titulu prije toga imao?

10. За кнеза Вратка се не зна је ли био Југ Богдан, било је речи о томе раније.

Верујем да је у питању Анри IV, а пошто је са собом довео и Навару, верујем да је тражена титула краљ Наваре....

11. u pravu si gesihte, pici dalje...

12. Ко је предао Петра Николајевића Молера Турцима 1816. године?

13. Кнез Милош?

14. Јашта.... Пичи даље....

15. Ко је последњи генерални секретар Комунистичке партије Совјетског Савеза?

16. Gorbacov ili Jeljcin?

17. Није ни он.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.