U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Не могу више да вас чекам, организација се звала Филики хетерија, нека пита ко 'оће.
Skipion je ako se ne varam izgubio od Hanibala.
A i to sto kazes, ovakva pitanja ubijaju kviz, ko zna koliko ih ima...
Nadao sam se da ću oživeti temu, jbg.
Kad bre? Aj neka postavi neko.
Prebacio sam, pomesao sam ga sa nekim drugim, bila emisija pre neki dan o ratu Rima i Kartagine. Eo moze ovako:
Ajde istoricari! ;)
Imali su oružje za masovno uništenje? :D
Инвазија на Дагестан од страну оне њихове Исламске дивизије (ил' бригаде, не мерем се тачно сетит')
Оће ли то?
Ja se sjecam nesto kao da je bila prica da su podmetali neke otrove rusima, ne znam sta i kako tacno, nesto tipa antraks i slicno...
Car je odgovorio tacno i to od reci do reci sa vikipedije sto je krajnje pederski. Nek nastavi ko 'oce...
Сципион је потукао Ханибала код Заме.... Баш се питам каква би била историја да је Ханибал, уместо што се вратио, наставио ка Риму....
Питање за Чеченију појма немам, али ако бих могао, иако је већ дат одговор, дао војсковође које су сигурно непоражене поред набројаних Александра, Жижке, Калида и Сципиона (нисам знао да је Сципион непоражен): Саргон, Епаминонда, Сула, Јован Комнин, Едвард IV, Александар Суворов (само пробај Русу да кажеш да је непоражен).... Има их вероватно још више....
Елем, ае ја ћу да поставим пошто нико други неће:
Релативно је лако, у ком граду и које године је основана Матица Српска као установа?
1826. u Pešti.
Тачно, терај даље....
Ubijen u pozorištu? :)
Врло интересантно питање.... Је ли насилна смрт у питању?
Pa otprilike, možda bi bolje bilo da sam stavio gde je skončao.
Упуцао га неки фан југа и убице Линколна на неком ранчу?
Ne baš. Prvo je negde skonč'o pa je zatim negde okonč'o. Šatro. Tek sad vidim koliko je komplikovano pitanje, lolo.
Нека њихова савезна држава или Мексико или Канада?