Kviz - ''Istorija''

1. Kad smo već tu, aj još jedno koje znaju i zidovi.
    Koji je jedini Američki predsednik koji je dao ostavku?

2. Čekaj, je l' Nikson posle one afere Votergejt?

3. Krf ti jebem, ništa normalno da smislim... Hmmm, sad se setih jednog solidnog. Po kome su Sejšeli dobili ime?

4. Mozda po skoljkama...

5. Jok. Da pomognem, osoba je u pitanju...

6. Po Sejselu hahaahhahahaha.

7. To, to, ali ko je bio Sejšel, jebeš mu mater? :)

8. Neki moreplovac ili tako nesto xD.

9. Е Хејз, хвала на књизи.... Ће је скинем ак' је нађем....
    Питање за катедралу Свете Марије јесте историја.... Историја нису само ратови и политика....

А ово за Сејшеле је добро питање.... Да није у питању француски гувернер (мислим да су били француска колонија, ал' нисам сигуран) тих острва?

10. Nije guverner, ali jeste jedan jako važan funkcioner u tadašnjoj francuskoj vladi. 'Nači ostaje vam samo da pogodite funkciju... :)

11. Министар војни?

12. Finansija, da ne dužim. Cepi ti sad nešto dobro. :)

13. Pa jebem ga Gesihte ja sam je u biblioteci nasao, pa dobro da je bilo pitanje ko ju je podigao ili projektovao onda bi bilo istorijsko, ovako je cisto kulturolosko pitanje bilo.

14. Ево ја једно за седми основне : Како се звао први министар краља Луја XIII

15. Ene, našo se jedan mladji od mene. lol

Lupa, Robespijer?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.