U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Немојте, да 'простите на изразу кењати и спемовати, већ дајте питање, може се и доста научити на овом квизу.
Za picke je irska istorija, a poslednje reci su samo za one uzvisene.
Ej, ej, мало више поштовања.
Ja rek'o prvi, znam da je on samo 2-3 godine vladao pa se vratio njegov otac.
E prepustiću nekome pitanje pošto moram da idem.
Onda ti svakog pajvana koji je prepisao na prijemnom i upao u gimnaziju smatraš uzvišenim?
Lolololo, aj ti postavljaj pitanje kad si već tu.
ДАјте, бре, питање!
Који вам је? Или играјте и постављајте нормална питања или закључавајте тему ау пизду материну.
Ja prvo nemam pojma zasto si se uhvatio te gimnazije, kad cak ja i ne idem u tu gimnaziju vec u ekonomsku, sa druge strane sumnjam da oni uce poslednje reci imperatora vec pre mislim da uce opste latinske izreke koje opet i ja solidno poznajem, ali koje nemaju nikakve veze sa istorijom, niti sa poslednjim recima careva.
Mozda nije toliko rasireno i poznato, ali svakako je ako ne toliko korisno svakako zanimljivije neutralnom posmatracu da sazna da su Avgustove poslednje reci 19 avgusta 14 godine bile Acta est fabula, ili da su Neronove bile Qualis artifex pereo, nego da je Hibernija dobila nezavisnost tog i tog dana.
Аплаудирајте ми драги пријатељи, представа је завршена!
Ajde Kornelije postavi pitanje, jeste samo on je rekao bez plaudite xD.
Ја ћу нешто лако па ви ко погоди наставите, ово је опште културно.
Šta je ovo, gdje su pitanja ?!
Flavian-u Rimu?
Koloseum?
У Африци, Тунис ваљда.
Јесте питај даље :)
ЕДИТ : Постављајте више нека општа образована питања и опште културна.
Ko je pogodio? :)
Kada je bio drugi punski rat?
219-18 zavisi od tumacenja, do prakticno 19 oktobra 202 p.n.e. tj. bitke kod Zame.
Tačno, kada je Scipion pobedio Hanibala. Pitaj?