Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ajde da oživim kviz malo. Pošto nema alfaseljačine vveć 12h.
Kog datuma je Irska stekla nezavisnost (južni deo Irske)?
26. септембра 1927?
Ne.
1922? Datum neka bidne 13 avgust. xD
Ne. Godinu si zamalo pogodio.
Koji moj postavljajte tako glupa pitanja u poslednje vreme, koga realno interesuje kada je Hibernija dobila nezavisnost.
Ajde evo pomoć.
Istog dana kada je bio napad na Perl Harbur i 20 godina ranije.
Sad si ga stvarno olakšao. xD 7. decembar 1921.
7. decembar 1921.? Daj brate još neku pomoć, ovo što si dao je jako neodređeno... xD Ne videh da je Ivan odgovorio pre mene. Cepaj brate slobodno.
Morao sam da dam pomoć, nebi ste znali.
Aj daj neku pomoć, npr. sa kog je kontineta vlada ili u kom veku je vladao.
A zašto misliš da sve ljude interesuje koji rimski car je rekao nešto? Evo meni je prvom interesantnije ovo pitanje o Irskoj nego tvoja o Rimu, zašto si dechko Haze?
Zato sto je to opsta zajednicka istorija i slazem se da je logicno da mnoge ne interesuje ni jedno ni drugo, ali ima vise logike postavljati pitanja o Rimu nego o Irskoj, a sad budi decxko pa nemoj da se slozis sa mnom.
Pa ok je, opšta zajednička istorija, al' zašto si postavljao pitanja šta je koji car rekao dok je imao proliv, pa dok je imao zatvor, pa dok je jeo grožđe, pa razni kurci-palci? Ono, nije da ne znam, al' mi ozbiljno idu na kurac izreke, zbog kojih se inače nisam prebacio u gimnaziju.
Ovo pitanje o kralju i majmunima mi je poznato, al' da ga jebeš ne mogu da se setim sad, u pitanju je valjda moderni kralj, mrzi me da razmišljam.
Hint: Grčki kralj, 20. vek.
Sad ću da lupim Djordje I.
E ako je tako onda je Aleksandar, on je vladao veoma kratko.
To su poznate poslednje reci, to sto ti ne volis izreke je vec tvoja stvar i mana.
Izreke su za pičke i tačka.
Grčki kralj Aleksandar I, bilo na tarzaniji :)