Pa normalno da mislim da je bio pripadnik gensa(porodice-tj. roda u sirem smislu) Kornelija, u prevodu da je bio jedan od po krvi najuzvisenijih patricija dok je Marije bio bez takve zaledjine, ne znam sta ti tu nije bilo jasno.
Sto se tice imena meni je nekako najmocnije Tiberius Sempronius Gracchus.
Posto niko ne odgovara na ovo pitanje, koje je inace zanimljivo u odnosu na ostala Hejzova pitanja (mislim nema ljutnje, ali mislim da potenciras neka pitanja koja samo pravi poznavalac odredjene istorijske oblasti moze znati, tj. neko ko studira istoriju ili slicno), onda cu ja postaviti sledece da bi kviz krenuo.
Ko je osnovao prvu slovensku organizovanu zajednicu (savez plemena)?
zanmiljivo sad sam roknuo cornelius :)
Nego da razjasnimo, uzeo sam po scipionu korneliju i suli, oni su mi bili neki veliki ljudi u to vreme.
Pa normalno da mislim da je bio pripadnik gensa(porodice-tj. roda u sirem smislu) Kornelija, u prevodu da je bio jedan od po krvi najuzvisenijih patricija dok je Marije bio bez takve zaledjine, ne znam sta ti tu nije bilo jasno.
Sto se tice imena meni je nekako najmocnije Tiberius Sempronius Gracchus.
Јасно сад, Хејз, постављај питање.. .
Kad smo mi vec Rimljani u igri, jedno za nas, naime
Izvrsio je fellatio?
Posto niko ne odgovara na ovo pitanje, koje je inace zanimljivo u odnosu na ostala Hejzova pitanja (mislim nema ljutnje, ali mislim da potenciras neka pitanja koja samo pravi poznavalac odredjene istorijske oblasti moze znati, tj. neko ko studira istoriju ili slicno), onda cu ja postaviti sledece da bi kviz krenuo.
Valjda Samov plemenski savez, a ono gore ne znam.
jeste Cak, postavljaj dalje...
E jebiga, nek postavlja ko hoće, nemam pitanje.
Kako je umro kapetan Džejms Kuk?
Pojeo ga kit :D
Znači, zašto ne poštuješ sećanje, znači, na čuvenog, znači, kapetana Kuka, decxko!?
Not even close, mate...
Убили га и појели домороци на неком острву у полимикромеланезији?
Obrisao dupe pogresnom rukom i onda iskrvario na smrt?
Za čist peticu! Aj' dalje...
Obrisao dupe pogresnom rukom i onda iskrvario na smrt?
Pobrk'o si crtać, brate :))))
Ма спрдам се нисам сигуран па лупам
Ја мсм да се фајтао са домороцима па га ту рокнули
Tako je, mada neki koje znam tripuju da je on imao kuku umjesto ruke, odnosno mijesaju englesko "Cook" i "Hook''... :)
Хм, ајд овако: Како су се звали староседеоци Грчке?
Au, ček, na A nešto.
Јонци дорци и еолци