Jeste, ti pitaš.
'Ajmo ovako nešto: koje mesto se danas smatra najverovatnijim za Justinijanovo rodno?
Mislim da je u Srbiji negde, recimo pirot?
Blizu si. Taj je okrug, samo jedan drugi grad. Hint: redovno se ide na ekskurzije tamo. :)
Niš?
Ćevru, ćevru. Manji je malo grad...
brate, glupo mi da samo ja pogađam, kad nisam uspeo iz dva x, neću se brukam više, :)
Зове се Јустинијана Прима? Можда... ево ти Грифине аватар добар http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkdh_FzZsZjb7lzgWlYqqeT5ovtoH4MlpSe8X3opz30xr2D9vx
Ma Caričin grad bre. Bio si sigurno na ekskurziji tamo. :) Aj postavi ti neko, pošto ne vidim da iko više sad igra. :)
Јустинијана Прима = Царичин Град
Начи вако:
Izopstavanje iz crkve, tako pogubna po srednjovekovne vladare jer im je uskracivala tvrdnju da vladaju bozijom voljom.
Да, али шта то конкретно значи када си екскомунициран, начи шта тачно у ствари то подразумева?
Valjda da više nemaš veze sa Bogom :)
Да, али како шта тај прекид везе у ствари јесте, начи како ти они ускрате везу.
Mozda ti zabrane da stupis u crkvu il ida se obracas svesteniku ili ti kao poniste krstenje hahahaahhaa?
Близу си, размишљај како те спречавају да одеш у рај, а није крштење.
Ајде нисте ретардирани како те спречи неко да одеш у рај
Nece kad umres da ti ocita opelo pop hahahaahaha?
Tako što te pošalje u pakao. xD
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Jeste, ti pitaš.
'Ajmo ovako nešto: koje mesto se danas smatra najverovatnijim za Justinijanovo rodno?
Mislim da je u Srbiji negde, recimo pirot?
Blizu si. Taj je okrug, samo jedan drugi grad. Hint: redovno se ide na ekskurzije tamo. :)
Niš?
Ćevru, ćevru. Manji je malo grad...
brate, glupo mi da samo ja pogađam, kad nisam uspeo iz dva x, neću se brukam više, :)
Зове се Јустинијана Прима? Можда...
ево ти Грифине аватар добар
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkdh_FzZsZjb7lzgWlYqqeT5ovtoH4MlpSe8X3opz30xr2D9vx
Ma Caričin grad bre. Bio si sigurno na ekskurziji tamo. :) Aj postavi ti neko, pošto ne vidim da iko više sad igra. :)
Јустинијана Прима = Царичин Град
Начи вако:
Izopstavanje iz crkve, tako pogubna po srednjovekovne vladare jer im je uskracivala tvrdnju da vladaju bozijom voljom.
Да, али шта то конкретно значи када си екскомунициран, начи шта тачно у ствари то подразумева?
Valjda da više nemaš veze sa Bogom :)
Да, али како шта тај прекид везе у ствари јесте, начи како ти они ускрате везу.
Mozda ti zabrane da stupis u crkvu il ida se obracas svesteniku ili ti kao poniste krstenje hahahaahhaa?
Близу си, размишљај како те спречавају да одеш у рај, а није крштење.
Ајде нисте ретардирани
како те спречи неко да одеш у рај
Nece kad umres da ti ocita opelo pop hahahaahaha?
Tako što te pošalje u pakao. xD