Zaboravio sam pitanje, da bi ta zemlja postojala morala bi da ima kraljicu... Osim ako nije onaj papa koji je pamprcio cerku, pa se ne misli bukvalno na kraljicu :D Daj kontinent u picku materinu.
Nije to bas Indija, ali to je prakticno to, u pitanju je Mogulsko carstvo, a ima veze sa Rupertom Mardokom jer je on cesto nazivan medijskim mogulem, inace za nekog jako bogatog se i kaze da je mogul jer su kao sto sam rekao oni dominirali trgovinom u to vreme i bili najbogatija i najmocnija drzava na svetu.
Pa ne znam bas sta je posle bilo sa glavom, ali prvo su ju je dobio kralj Parcana i to tako sto su je vesto ubacili u jedan pozorisni komad koji je on gledao, inace za Krasa i licno sumnjam da je to bio on i da su ga bas tako ubili, ali za Manija Akvilija znam da je to uradio Mitridat zbog propagande kada je dizao ustanak 88me.
Au bre Hejz, koj' kurac. xD Da nije Švecka bre? :D
Habzburzi?
Станите, није тачан одговор, није Франсоа, него Филип Август Капет
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BF_II_%D0%90%D0%B2%D0%B3%D1%83%D1%81%D1%82
Filip II Avgust... Pa naravno da je on
Ma bas me briga za to, nije ni Svedska, ajde reci cu da npr. ime Ruper Mardok mozda moze da vas asocira na zemlju.
Sjedinjene Americke Drzave nisu postojale 1611. je l' tako? :D
Tako.
Nije ni Australija... VATIKAN!? :)
Realno Mardok lici na papu.
Zaboravio sam pitanje, da bi ta zemlja postojala morala bi da ima kraljicu... Osim ako nije onaj papa koji je pamprcio cerku, pa se ne misli bukvalno na kraljicu :D Daj kontinent u picku materinu.
Azija je u pitanju, hteo sam jos pre da napisem, ali izgleda da je bio neki bug pa nije post.
Mongolija, Indija, Filipini?
IndonezijA ili neka arapska drzava?
Nije to bas Indija, ali to je prakticno to, u pitanju je Mogulsko carstvo, a ima veze sa Rupertom Mardokom jer je on cesto nazivan medijskim mogulem, inace za nekog jako bogatog se i kaze da je mogul jer su kao sto sam rekao oni dominirali trgovinom u to vreme i bili najbogatija i najmocnija drzava na svetu.
Ja ovo da bih znao treba da budem Ivan Bosiljicic.
Elem
Izvinite, mislio sam Marko Kras. Pogresi covek, Klac mi je drug iz odeljenja.
Tog Klaca si verovatno ti isprobadao sestarom, a Krasa su ubili tako sto su ga ugusili topljenim zlatom, ali to pitanje je vec bilo.
A ustvari su mu cepnuli glavu i poslali je u Rim, ali ovo je zvanicna verzija.
Klaca nisam dirao :)
Pa ne znam bas sta je posle bilo sa glavom, ali prvo su ju je dobio kralj Parcana i to tako sto su je vesto ubacili u jedan pozorisni komad koji je on gledao, inace za Krasa i licno sumnjam da je to bio on i da su ga bas tako ubili, ali za Manija Akvilija znam da je to uradio Mitridat zbog propagande kada je dizao ustanak 88me.