U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ajde bre sledeće pitanje, jebali vas Rimljani!
Поставио сам
Dobro pitanje, bio sam da jedem burek inace bih ranije odgovorio xD, Plinije stariji zapovednik Mizenske flote i to tako sto je ludak hteo da ide da izbliza pogleda spektakl sa sve svojih 120kg.
тачно :) нисам знао да је имао 120 кила.
Ne mogu da tvrdim, ali secam se da sam u nekoj knjizi procitao da je bio korpulentan hahahhahaha. Ajde Kornelije jedno za tebe.
Jao onaj "Oklevalo" e sad kako se zvao.
Kvint mu je praenomen.
Фабије Максим оклевало, због ханибала и његове тактике.
Ne svidja mi se taj vas prevod oklevalo, ali u svakom slucaju tacan odgovor.
Ljudi, da li vi studirate istoriju Rima, ili šta? olololo :))
ко је погодио на крају?
Ајде Корнелије постављај
Batali Rim, smorio sam se :)
Не знам колико је питање историјско, пре је историја уметности али ајде
Ђото нпр?
Brate mili, gde nalazite ova pitanja.
Општа култура, Давид, јесте, ти сад. :)
Шта је Ел Ескоријал?
ЕДИТ:
или
Ко је насликао Дечака с воћем?
и да може ова питања из уметности до јаја су а имају поприлично везе са историјом.
То је онај замак у Шпанији, у Гранади јел? Тамо су били арапи и сарацени имао на фонтана са неким лавовима јел?
А за дечака не знам. . .
El Eskorijal je palata spanskog kralja Filipa 5og, kazu da je ruzna zbog svog strogog izgleda, ali ja ne delim to misljenje.
Da ja ga studiram za sebe prakticno, ali cu ipak ekonomski da upisem.