Ma sto da te mucim,Fon Slifenov je plan, ajde postavljaj ti macho.
Inace danas sam cuo zanimljivu stvar u autobusu, naime 2 penzionera su pricala i jedan je rekao kako je 20 godina u penziji, na to mu je drugi rekao da je nesto mutio jer je previse mlad bio da ode u penziju, a ovaj mu je odgovorio da je Tito rekao snadjite se, a Rankovic pazite se. Sigurno da to nije tek tako lupio, tako da me zanima da li neko zna odakle mu to i iz kog konteksta je izvadjeno?
Po meni jedna od najgenijalnijih definicija na sajtu - http://vukajlija.com/siptari/149935 Ajde kad niko nece ja cu jedno pitanje i ovako sam sam na proslo odgovorio svoje.
Pre nego sto je izvrsio eliminaciju Rema i ostalih SA celnika Hitler je otisao da se posavetuje sta da cini po tom pitanju sa jednim nemackim industrijalcem koji ga je i pre dolaska na vlast potpomagao i finansirao, sa kim se sastao?
Opet ja i ovako nije dat potpun odgovor na moje poslednje pitanje.
U Rimu za vreme Republike je samo jedan zlocin nosio smrtnu kaznu za gradjane, za sve ostale tehnicki gledano najveca kazna je bila progonstvo, a i za taj je nemoguce bilo biti osudjen osim ako sam prakticno ne bi priznao cinjenje istog. Danas se takodje taj zlocin svrstava u red najtezih, a taj zlocin je?
Ni jedno od toga, iako za oceubistvo su imali sistem da vas zavezu u vrecu sa kerom, lisicom i zmijom valjda i bace u reku, ali nije se to bas primenjivalo. Uglavnom zlocin nije bio uperen protiv pojedinca.
Pa dobro jeste to u sustini blitzkrieg, ali ima naziv tacno plan po generalu koji ga je osmislio.
Ne znam ime generala. Moze li kakva pomoc, asocijacija ili sta slicno? ;)
Ma sto da te mucim,Fon Slifenov je plan, ajde postavljaj ti macho.
Inace danas sam cuo zanimljivu stvar u autobusu, naime 2 penzionera su pricala i jedan je rekao kako je 20 godina u penziji, na to mu je drugi rekao da je nesto mutio jer je previse mlad bio da ode u penziju, a ovaj mu je odgovorio da je Tito rekao snadjite se, a Rankovic pazite se. Sigurno da to nije tek tako lupio, tako da me zanima da li neko zna odakle mu to i iz kog konteksta je izvadjeno?
necu ja biti tu, tako da ti mozes slobodno postaviti sledece pitanje, a za Tita i ostale nemam pojma, nije to moje vrijeme.
Није било моје време, али Ранковић је, чујем, био зајебан. Оно, ложио шиптаре.
има дефиниција о њему, то ко нађе нек окачи ође
Po meni jedna od najgenijalnijih definicija na sajtu - http://vukajlija.com/siptari/149935
Ajde kad niko nece ja cu jedno pitanje i ovako sam sam na proslo odgovorio svoje.
Carls Edvard iliti germanizovano Karl Eduar, onaj engleski princ, koga je Viktorija poslala u detinjstvu da bude prince od Koburga i jos necega?
Ma kakvi.
Jaoj sa onim što je držao čeličane i pravio mu tenkove i oružje, zaboravio sam kako se zove...
Zajebana porodica sa dugom istorijom u pitanju, na K, al' jebi me ako se sad setim...
Gustav Krup.
Dzela pitaj.
Pisali su u časopisu "Istorija" o toj porodici, naslov bio nešto tipa "Kralj čelika" lolo
Mrzi me da postavljam pitanja, nek tera prvi ko ovo vidi.
Opet ja i ovako nije dat potpun odgovor na moje poslednje pitanje.
Oceubistvo?
Убиство зпредумишљајом ?
Samoubistvo! XD
Ni jedno od toga, iako za oceubistvo su imali sistem da vas zavezu u vrecu sa kerom, lisicom i zmijom valjda i bace u reku, ali nije se to bas primenjivalo. Uglavnom zlocin nije bio uperen protiv pojedinca.
Veleizdaja?
Abortus?