Kviz - ''Istorija''

1. Е није :) он је најстарији предак, ал није био краљ

2. Имам ја једно питање за све вас које нећете наћи на гуглу, ни Википедији...
    Како се зове последње словенско племе које је покрштено и који је последњи словенски град који је задржао паганизам ?

3. дећеш бре, полако, мораш да одговориш тачно на претходно да би постављо

4. Негде у паганији сигурно, али не знам које би племе било.

5. Како се зове последње словенско племе које је покрштено и који је последњи словенски град који је задржао паганизам ?

Neretvljani u Paganiji?

6. Па претпостављам да је у Паганији, зашто је иначе та област добила име него по паганима који су верујем последњи били покрштени.
    Давиде да није Отон ?

7. Није Отон ал близу си, и иначе се династија назива још и Отонова династија.

А ово питање је можда Љутићи тамо Полапски Словени неки

8. Онда Хајнрих?

9. Који Хајнрих, тј Хенрик? Први се не прихвата као одговор

10. Ma kakvi....Terajte dalje...

11. Јебем ли га, знам да има неки са неком птицом, и знам за неког Хајнриха 4. што се посвађао са папом Гргуром Хилдебрантом. Не знам јебига.

12. Е сад заиста видите проверавамо знање из историје без гугла и википедије...

13. Како се зове последње словенско племе које је покрштено и који је последњи словенски град који је задржао паганизам ?

Čekaj ovo se odnosi na južne slovene ili na slovene uopšteno?

14. Словене у опште...Па мајку му , када смо се доселили овде, после 5ог века нисмо више били племенска заједница.

15. Чекамо Хејза :)

16. Ајде одговорите на Хенрика па не морате никог да чекате, начи Хенрик _____?

17. Птичар се каже, де нађе соколара Корнелије, мисим можда може и соколар неам појма

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.