Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Luj X, recimo.
Da nije 9?
Nije.
Hmm, 9. je Sveti, ima onaj Stakleni, valjda je taj 11. ili 12., jebem li ga, ajd nek bude Luj XII Debeli
NIje. Ali evo pomoći ću ti. Bio je ranije. pre luj devetog svetog.
Luj VII
8 hahaahaha, u svakom slucaju jos davno smo mi ovde zakljucili da niko ovde ne zna srednjovekovnu istoriju Francuske.
NIje osmi, reći ću vam, Luj VI Debeli.
Ajde opet postavljaj.
Сећам се на почетку филма да је година негде 1125, што значи да би мого бити (лупам сад) Луј 2 ако је постојао.
Ma jebeš te Lujeve, ima ih ko duplih naloga ono Fridriha :)
Đenovezi su bili poznati po kolonijama u sredozemlju i Crnom Moru, ali sa usponom Osmanlija su ih lagano gubili. Koja im je bila poslednja kolonija?
Ja znam za Vita Djenovezea, a ti si mozda mislio na Djenovljane, u tom slucaju da nije u pitanju sta znam Krit nemam ideju uopste.
Da nije ono sranje u Indiji? Ili sam nešto pobrkao?
Krit je bila mletačka kolonija. Inače Đenovezi su pravilni kao i Đenovljani.
Meni je to nekako hrvatski jer je grad Djenova, tako da ne vidim kako od Djenova napraviti Djenovezi?
Inace dzabe mi pricas ako nisu u pitanju svetski ratovi, Napoleon ili stari vek...
Хејз, може и Ђеновези, то му је онако италијански.
Ajde dobro, reći ću vam... Ali ujutru. Vi malo razbijajte glavu noćas. :D
Dobro ne znam italijanski tako da mi se da oprostiti, ali to Djenovezi me nekako vuce na familiju, kao sto rekoh Djenoveze ako vec neko zna ko je u pitanju, a ne na neki grad, tj. gradjane istog.
Vito Đenoveze je čuveni Italo-američki mafijaš.