Kviz - ''Istorija''

1. E ovako što se tiče odgovora na moje pitanje. POslednja kolonija grada republike Đenova je bila ostrvo Hios, koje su predali Turcima krajem 16.veka.

2. Au nikad ovo ne bi pogodio :) Ae pitaj dalje.

3. Evo novo pitanje. Koji Habzburški plemić je bio glavnokomandujući u najvećoj pomorskoj bici Novog Veka, kod Lepanta, 1571. godine?

4. Ajde nije fazon postavljati teska pitanja i sam odgovarati i tako u krug hahahahaha, ajde ja jedno kad vec pominjemo mafijase

Jednom od najvecih americkih mafijasa svih vremena je Sinatra pod stare dane pevao na uvce, ko je u pitanju?

5. Da nije nekom iz Cosa Nostra?

6. Pitanje je dobro ali je teško jer je Sinatra pevao mnogim kriminalcima, što je rekao vergin Laki Lučanu je pevao, rodjacima Al Caponea itd.

7. Onda je pevao Bagzi Sigelu.

8. Možda je Roko Fisheti on je rodjak Al Caponea ili je pevao lično Al Kaponeu.

9. Pa sad ja sam rekao pod stare dane, postoji naime jedna cuvena slika, a u pitanju je daleko veci kriminalac od Bagzija Sigela, po meni uz Bonanna najvec (Al Kapone je vise bio revolveras)i. Evo je slika pa vi probajte da pogodite koji je od ovih http://af11.files.wordpress.com/2009/11/gregory-depalma.jpg

10. Znao sam da je ova slika u pitanju znao sam :) Ali nemam pojma nijednog od njih znam da ima samo neki Salvatore batica.

11. Nije Salvatore, mozda ti je u podsvesti Salvatore Toto Rina, ali taj nije bio americki mafijas.

12. E pa nzm onda stvarno daj odgovor ili da čekamo da neko odgovori :) Al dobro je pitanje svidja mi se.

13. Ajde necu da vas mucim, ja cu da pomognem i da kazem da se zvao Karlo.

14. Au ne bi nikad pogodio. ;) Ajde pitaj opet.

15. Pa prezime treba da kazete, ajde bre nemoguce niko da ne zna ovako nesto.

16. Gambino. Mislio sam da si dao odgovor,a ne da očeš samo ime da pomogneš.Jesam li pogodio ili nisam opet :) ?

17. Jesi, ajde postavljaj konacno xD.

18. Prva žena vladar u istoriji bila je egipatska kraljica___________?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.