Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Smirnof je votka, a nije ni Semjonov. Blizu si, nije Kerenski, ali je malo slično. MALO!
Decko ja znam bre istorijat Smirnoffa, nego sam skoro i za nekog Semjonova negde cuo, moguce da je to naslednik neki osnivaca Smirnoffa Pojtra Arsenijevica jer sam skoro citao istorijat brenda.
Dobro, ali odgovori na pitanje. Ko je bio glavnokomnadujući belogardejeske vojske u građanskom ratu u Rusiji?
ae daj drugo pitanje,malo lakše.
Dobro. Odgovor je Aleksandar Vasiljevič Kolčak. Ali evo lakše pitanje. Kog dana je započeta velika ofanziva Crvene Armija kod Moskve u drugom svetskom ratu?
Jao Kolčak da, ima onaj film Admiral...
Red one. Da nije 1939?
Ког дана, негде крајем октобра ваљда или новембра кад су кренули снегови и дошле сибирске дивизије '41...
Ajd da lupim 1. decembrar 1941.
Nije prvi decembar, ali si jako blizu.
A jebeš ga znam da je decembar 1941. aj nek bude 5.
6 decembar 1941?
11. decembar '41
5. decembar. Ludi Čak je znao. On postavlja sledeće pitanje.
Ajde ako on nije tu postavi ti ili neko drugi ko oće.Sačekajmo jos malo možda je i Ludi tu.
Ma tu sam, nego nemam pitanje, nek postavlja ko oće.
Evo ja ću onda.
Ko je prvi ujedinio Mesopotamiju?
Asurbanipal?
Ne.Oćeš ponudjenje odgovore?
Jedan od onih Asiraca sa smesnim imenom?