TH je tacno prvi odgvorio, posle kraha kod Moskve koji je dodacu samo delimcno dozivljen zbog losih vremenskih uslova. 5 do 7 decembra temperatura jeste pala sa prosecnih -5 do 7 na -28, ali se posle poboljsala, u svakom slucaju ne bi trebalo poreci herojski otpor Rusa, genijalnost Zukova, nadmocnost PVO nad luftvafeom sto se same Moskve tice, kao ni nezaboravne kacuse i tada mada ne preterano zastupljen ipak najmocniji tenk ww2 T-34.
Mislim da sam prvi put cuo za to kada sam gledao rusku verziju one humoristicke serije dadilja.
Recimo da nije napad na Normandiju?
Ne.
Bitka u Ardenima?
Nije Ardenska protivofanziva, doduse Gerd fon Rundstet jeste komandovao tom prilikom.
Da nije blizu Moskve?Kada ih je zima sprečila jer nisu imali odeću odgovarajuću i naleteli na crvenu armiju?
Staljingrad? Ono u vezi predaje?
Ili Moskva?
Da nije Kurska bitka?
TH je tacno prvi odgvorio, posle kraha kod Moskve koji je dodacu samo delimcno dozivljen zbog losih vremenskih uslova. 5 do 7 decembra temperatura jeste pala sa prosecnih -5 do 7 na -28, ali se posle poboljsala, u svakom slucaju ne bi trebalo poreci herojski otpor Rusa, genijalnost Zukova, nadmocnost PVO nad luftvafeom sto se same Moskve tice, kao ni nezaboravne kacuse i tada mada ne preterano zastupljen ipak najmocniji tenk ww2 T-34.
Ja da pitam ili oćeš ti opet ako imaš neko dobro pitanje u šteku? :)
Ma i tvoja su zanimljiva, samo udri xD.
Ajde :)
Kako su se zvali sinovi Zavide?
Nemanja, Vlastimir i Miroslav valjda.
Vlastimir nije,Nemanja i Miroslav jesu i još dva ti fale.
Tihomir iiiii...
Jeste Tihomir ajde još jedan prvo slobo mu je S........
i Stracimir.
Jeste ajde sada ti ...
Jedna laganica.
Konstantin Dragaš.