Kviz - ''Istorija''

1. Ovaj je pohod vodio Kara Mustafa paša, i bio je 1637. Prvi pohod je bio 1524( ili nešto tako) i taj je vodio Sulejman Veličanstveni.
    E ja blage veze ne'am pod kojim je nazivom poznat.

2. Drugi je, k'o što reče Mare, vodio Kara Mustafa paša, samo nisi u pravu za godine. Prvi pohod je bio 1529. a drugi 1683.

Čini mi se da se tu Hrvati busaju sa onim Jurišićem!?

E, vrlo je moguće, zato što nam je profa pričao da su za odbranu dobrim delom zasluženi, koliko se ja sećam, neke poljske trupe, i to strelci, i govorio je da je tu bilo još nekoliko naroda, što i jeste logično jer su se isti nalazili pod vlašću Austro-Bugara. Aj da pomognem, operacija ima isti naziv kao jedan poznati ex-YU bend.

3. Da nije Osvajači? Ili Disciplina Kičme? :)

4. Ništa od toga. :)

Da nije Osvajači?

Mada bi ovo bilo logično olololool

5. Екатарина Велика?

6. A jeste sad Električni orgazam. :)

7. Међу којом публиком? Турском, или аустријском?

8. Knjiga iz istorije kaže samo da je tako nosila naziv, nisam siguran, verovatno među turskom.

9. Значи, преведен је назив, није турска реч(и)?

10. Da, da. Ma kažem ti, isti naziv kao poznati ex-YU bend. :)

11. Е јебига, да је на турском, сузило би мало избор. Овако... :)

12. Група 357? лололол

13. Ma samo cepaj nazive ovih bendova, evo, solidan deo njih je već otpao. :)

14. Daj bre jebote... koji kurac?! Parni Valjak? lolo

15. Хаха...де нађе то питање грифиндоре кеве ти...

16. Crvena Jabuka?

Hells yeah! Da bre. E, Džankozo, čudo ti je knjiga iz istorije... :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.