Kviz - ''Istorija''

1. Nije on sahranjen u Keopsovoj piramidi.

2. Jbt, kako nije Keops. Zasto se onda zove Keopsova?

3. A sad sam video da nije Keops... A zasto je onda mi zovemo Keopsova?

4. Zato što ju je izgradio Keops.

5. Е јебига, не иде ми Египат :) лупам: ТУТАНКАМОН?

6. Nije, on je sahranjen u Dolini kraljeva u Luksoru, gde su sahranjivani vladari Novog Egipta.

7. Јебем ли га онда... Рамзес, Клеопатра? :)

8. Nije, nego je Keops Kufu na grckom koliko vidim sad, a izgradjena je za njega :)

9. Niko od njih. Jel odustajete?

10. Ја сам одустао чим сам видео да је у питању Јебигат :) ту се не сналазм, ово сам само лупао...

11. Кеопсова жена? Мало лупања није наодмет.

12. Ја га ценим да нико није закопан, направили пирамиду да се курче како су они, у то време, били зајебани. Фараона фрљили у Нил. :Д

13. Piramida je izgradjena za Kufua(na grckom Keops).

14. Ako je verovati Wikipediji ti si se ispalio sa pitanjem.

15. ManUtdOwn18 децхко, јел' лепо речено да нема гуглања и њикипедијања?

16. Brate, postavio je pitanje, dat je tacan odgovor, a on je rekao da nije tacno. Jbg.

17. Aли ти ниси могао да знаш да ли је тачан одговор док ниси прогуглао. Ја би' да замијеним питање (бај Милун Луне Шћекић)... :)

18. Pa ja sam mislio da je tacan odgovor dok on nije rekao da nije tacan. Kapirao sam da je proverio pre nego sto je postavio.

19. Јебеш га сад, чекамо Верцингеторикса да видимо шта нам је чинити...

20. Ja koliko se secam, a davno sam o tome citao tamo je samo neka kraljica sahranjena dok njegov sarkofag nikada nisu nasli, sto ne znaci da ga nikada nije ni bilo vec da je verovatno davno opljackan.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.