Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Odgovor je niko. Niko nije sahranjen u Keopsovoj piramidi. Zašto? Veruje se da su Keopsa zajebali sveštenici posle smrti i ćušnuli ga u neku rupu, dok su iskoristili piramidu za svoju koristi. Haze, to što si čuo, to je Keopsova keva, ona je sahranjena nekih stotinak metara od piramide, ali umesto svog bogatstva, ostale su joj samo dve srebrne narukvice. A inače u VIII veku, kalif Al Mamun je ušao u piramidu i ništa nije našao. Čak i da je bio sahranjen u praznom sarkofagu koji je našao, verovatno je bio opljačkan hiljadu najmanje godina pre Al Mamuna.
Pa i ja sam hteo da kazem niko, ali ne niko da nije sahranjen sto mi je nekako sumnjivo vec da niko nije nadjen sem te koja je takodje opljackana, ajde postavi novo verci.
Ajde jedno novo. U kojoj bici je poražen faraon Ramzes drugi od Hetita nakon čega je zavladao dugotrajan mir između Hetita i Egipćana.
Kades, 1300 pne.
Jeste, aj postavi novo.
Па чекајте рођаци, јесам ли ја погодио оно "ко је закопан у Кеопсовој пирамиди" или не? Мислим јесам ја лупио, али да ли се одговор уважава? :)
Ја рекох "Фрљили у Нил" што му дође на исто ваљда хњо хњо хњо
Pa i nisi. To je samo teorija. Niko nije dokazao. Možemo da pitamo Krkobabića, možda čovek zna odgovor, Keops mu je ipak bio dobar drug, ali on neće da kaže.
Па неће да призна да су се дружили, зајебо га Кеопс око неке пичке па испала зајебана туча, добио Крка батине па сад крије... Прич'о ми то мој курајбер...
ЕДИТ: Ај дајте неко питањце да се не смарамо овде...
A evo sad znamo istinu. Čuo sam ja jednom da je Krka bio u Cezarovoj čuvenoj X legiji, ali ga zeznuli rekli mu posle 150 godina da je prestar za vojsku, pa pobegao kod Sasanida.
Ajde kad ste neozbiljni, bas citam memoare jednog jako interesantnog lika
Hitler.
EDIT Tj. njegovi padobranci, komandosi.
Ime kolega.
Ото Скорцени?
Tacno, postavljaj.
Пре почетка првог светског рата које су државе чиниле Централне силе?
Nemci, Austrijanci i Talijani
Немци и Аустроугари?
Немци, Аустроугари и Италијани :) Постављај МанУтд.
како јеоте Италијани, они нису ушли у рат до тамо после?