Pa ajde najpriblizniji si, to je u stvari ime za plan SS-a da se posle rata stvori nacisticko podzemlje u Evropi, tajni pokret otpora koji bi delovao i cekao pravilan trenutak za akciju, plan nikada naravno nije pretocen u stvarnost.
Kamilo Benco di Kavur, bio je kancelar Pijemonta u vreme ujedinjenja Italije. On je zaslužan za francusku pomoć tokom ujedinjenja. Na njega sam mislio Haze. Aj postavljaj novo.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ocigledno je neka nacisticka operacija, samo nzm o cemu se radi.
Pa i ja to mislim, ali nemam pojma ništa više o tome.
Mozda su hteli da pretvaraju ljude u vukodlake?
Svašta možeš da očekuješ od nacista.
Ma kakvi, ajde da pomognem ima veze sa dogadjajima nakon rata.
Salio sam se sa onim malopre btw.
kad su nemci izgubili rat deo nacista hteo da pravi partizanstinu i da ode u sumu...tako nesto...nisu hteli da priznaju poraz...
novi nacizam..mislim...nisam siguran ni sta je bilo sa njima...
Pa ajde najpriblizniji si, to je u stvari ime za plan SS-a da se posle rata stvori nacisticko podzemlje u Evropi, tajni pokret otpora koji bi delovao i cekao pravilan trenutak za akciju, plan nikada naravno nije pretocen u stvarnost.
to je a?
ja msilim da su oni ipak uspeli u tom planu...
i napravili EU...
ajte vi sa pitanjima slobodno dalje...
kako si, srce?
Ne sa takvim pitanjima. :D
oprosti.
evo Kosmo...
jel zna neko kako se zvala majka proklete Jerine i ko je bila?
Hhaaahahahahhaha ajde ja cu opet
to bilo u Neprijatelj pred vratima...
Zukov
Tacno.
Ajmo novo pitanje. Ko je bio premijer Savoje u doba ujedinjenja Italije?
Ne znam to znam samo da je glavni bio Kamilo Kavur iz Pijemnota (valjda dveju Sicilija isto postoji naziv).
Kamilo Benco di Kavur, bio je kancelar Pijemonta u vreme ujedinjenja Italije. On je zaslužan za francusku pomoć tokom ujedinjenja. Na njega sam mislio Haze. Aj postavljaj novo.