Kviz - ''Istorija''

1. Aj. Ko je bio poslednji anglosaksonski kralj Engleske?

2. Piletina Solferino

Marengo ne Solferino, secam se bilo je i na RTS to davno kod onog kuvara hahahaahha, inace ranije nisam mogao odgovoriti jer sam bio na moru, a tamo nesto i ne volim da igram igrice na internat.

3. E jeste piletina Marengo. Ja nisam mogao da se setim, pa sam lupio prvi poraz Austro-Ugara koji mi je pao na pamet.

4. Daj Verci niko ti te Engleze ne voli izgleda hahaahahahhaha, da nije neki Dzejms nesto?

5. Харалд? што га добио Виљем код Хастингса?

6. Jeste Harold, aj teraj novo Davide.

7. Daj umire nam ovakav kviz

Morski lav je zivotinja i sta jos?

8. Хазе ти баш готивиш историју лоло :)

9. Poprilicno, ali samo odredjene periode, konkretno Rim (par Republike najvise i rani principat), Alexandra i ww2 onako, u svakom slucaju nije ovo tesko pitanje pa da po tome to zakljucis...

10. извињавам се заборавих на квиз.

одговор је име плана инвазије на енглеску у њњ2

11. Tačno. Teraj novo pitanje, Davide.

12. који је први византијски цар који прогутао понос и лично отишао у страну земљу да моли за помоћ и у коју земљу?

13. ма јок. касније скроз, или ја за то нисам чуо, где је овај ишо и против кога је тражио помоћ?

14. Ovaj išao kod Hazara, kod svekra po pomoć

15. Михаило 8. Палеолог и папа?

16. е знаш како ајде онда нек буде питање ко је ишо да тражи помоћ за борбу против турака пошто никада нисам чуо да је ико био раније, ово за јустинијана ми је баш чудно мени и пише по скриптама и књигама да је тек касније.

није лаки михајло

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.