U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
На Степана сам мислио, постављај :)
Матија Змајевић мислим.
Није он.
Змајевић је био неки владар Пераста ваљда и кнез боке которске?
Ја знам за Саву Владисављевића, ал мислим да није он направио цркву Св. Саве Немњића...
Jao majku mu, to je onaj što je osnovao tajnu miliciju i još pun kurac stvari.
Sava neki? lolo
Ne mogu da razmišljam sad, previše je toplo.
Јесте, МајаПи, он је. Питај.
http://srbija.superodmor.rs/data/images/2011-04-21/79997_pirot-momcilov-grad--d.bosnic_gf.jpg?ver=1303393976
Момчило? :) и не каже се повратио није се исповраћао него је вратио град.
Да брејј, праву си, саћу да исправим, мада може и овако, ал лепше је ово твоје :Р Давидееееее звијездооо!
Није Момчило :Р
хњоо :) ја сам несвесно раније исто говорио повратио ал једна професорка ми ово предочила :Р
Хвала што си ме исправио. :) Него, оћеш да одговориш ти на ово? :Р М?? М??
а неее знам :(
Ау... Ово не знам, што би се рекло, ни отприлике...
Ni ja.
ни ја. мајо није фазон баш да нам завучеш курчину тако :) треба нешто умереније, реалније.
Нека, нека, чекамо док неко не сазна или како већ. :) Ја бих за следеће питање да увалим курчину па зато. :)
Ја сам сад мало тражио... Једино што сам нашао је да га је вратио неки велможа Димитрије исте године кад је била битка код Плочника. Значи да је то било 1386. Јеси ли на то мислила?
Јанош Хуњади?