Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
То је тај, организовао је велику, свечану поворку да би сахранио ногу. Цепај, Хазе...
Roj Planket? On je izumio teflon, koji se onda koristio kao fitilj na prvim nuklearnim bombama....tako nekako :D
Ma nema to veze sa tim, misli se na jednog mafijasa poznatog, moze se reci i poslednjeg velikog americkog bosa.
Da nije Laki Lučano?
ШЕСИЉАДАШЕСТОШЕШЕШЕСТИ ПОСТ!
Džon Goti jer se za njega nikakve optužbe nisu lepile. Makar mislim da je to njegov nadimak.
Ne optuzbe vec dokazi, ali pao je posle naravno i umro u zatvoru od raka, postavljaj gonzo.
Ljudi nisam do sada učestvovao u ovom kvizu, ali sam ga pratio. Ako nemate ništa protiv evo jednog pitanja iz novije istorije, jer me stari i srednji vek nikada nisu mnogo interesovali.
Koji je naziv nemačke operacije iz 1944. kada su desantom na Drvar pokušali da zarobe Tita?
Konjicev skok, li Konjev skok?
Brza si Džereke :) Postavljaj pitanje.
Hmmm,,dje ga znam...
Red Zmaja, nek postavlja ko hoće.
Komandant telesne garde znam da jeste, ali ime mogu samo da nagadjam Henrik npr.
Није Хенрик.
E bem li ga, nemam nikakvu ideju, neka bude neki Žofroa, da bude Francuz. Ali terajte neka nova pitanja, jer možemo ovako do prekosutra.
Шваба, Палман Брахт.
Нека тера ко хоће.
Nakon Drugog svetskog rata, Japan je vratio sve teritorije osvojene u prethodnih 80 godina. Koliko drzava je "omastilo brk"?
7?