Ајде да не гушим тему. Као што сам рекао требало је да се боре Турци и Аустријанци. Међутим, што због неспоразума, што због ракије, побили су се аустријска коњица и пешадија, мислећи да се боре ротив Турака. Када су Турци сутрадан стигли на бојно поље, затекли су око 10000 мртвих и тешко рањених Аустријанаца... Нек' поставља ко има питање...
Jao house secam se da sam to citao, kao paralela sa Maricom (mada je pitanje sta se stvarno desilo u nasem slucaju, pre ce biti da su Turci odradili posao..).
Jeste to, ali to je samo jedan deo, na 90% necijih nesreca dolazi necija sreca, samo je ta sreca daleko manje intereasntna od nesreca pa se cesce bavimo ovim drugim.
Jao house secam se da sam to citao, kao paralela sa Maricom (mada je pitanje sta se stvarno desilo u nasem slucaju, pre ce biti da su Turci odradili posao..).
Па, ето, за нас кажу да су нас Турци пијане преклали на спавању... Мада ми се чини да и да смо били трезни, будни и у двонедељном карантину то не би много променило...
Они је требало да се боре, али...
Руси и Турци?
Није, Цоле...
Srbi i Madjari?
Ајде да не гушим тему. Као што сам рекао требало је да се боре Турци и Аустријанци. Међутим, што због неспоразума, што због ракије, побили су се аустријска коњица и пешадија, мислећи да се боре ротив Турака. Када су Турци сутрадан стигли на бојно поље, затекли су око 10000 мртвих и тешко рањених Аустријанаца... Нек' поставља ко има питање...
Ja ću: Kako se zvao poslednji Mediči, vojvoda od Toskane i kad je umro?
Srboljub Nemanjić, jedan od poslednjih direktnih potomaka Stefana Nemanje, umr'o je 1893.
Nije Ahmi. :D Nisi ni blizu. :D
Ko je od vas beše upisao istoriju Novom Sadu? Neka mi piošalje pvt ako nije problem.
Profesor estetike nam je u petak rekao ovako:
Jebešmumater, kad se zapitaš, i jeste tako.
Jeste to, ali to je samo jedan deo, na 90% necijih nesreca dolazi necija sreca, samo je ta sreca daleko manje intereasntna od nesreca pa se cesce bavimo ovim drugim.
Па, ето, за нас кажу да су нас Турци пијане преклали на спавању... Мада ми се чини да и да смо били трезни, будни и у двонедељном карантину то не би много променило...
Ko je rekao: Diplomate su ljudi koji nastoje da rese sporove koji ne bi ni postojali da nema diplomata.
?
У глави ми је Черчил, мада сумњам...
jeste
Санта Ана је, поред тога што је био мексички председник-диктатор, у историји био упамћен и по једној сахрани. О чему се ту ради?
Kad je saranio ove u Teksasu!
Ма јок, овде се ради о једној баш неуобичајеној сахрани.
Sahranio je nogu jel to taj ili je neki engleski lord u pitanju?