десети век?
негде седми-осми век је било покрштавање, у кијевској русији... сетићу се, за пар минута :)
10. vek
788., можда? тако нешто, нека "лака" година. едит: аха, десети, пребацио сам се. онда 988. или 977. :)
10. ili možda čaki 11. vek, a godinu mogu samo da lupam.
989?
Tačno, Aco, Kijevska Rusija je bila prva, ali mislim da je ipak bilo kasnije.
dao sam vam vek, ako vam kažem da je u pitanju naravno kijevska rusija, vizantijska misija i jedan vizantijski vladar iz makedonske dinastije, kao i da je u pitanju kraj 10. veka razmislite još
fck je blizu, možda bih i prihvatio godinu jer jeste vezana za Ruse i hrišćanstvo, ali istorija ima tačnu
987.?
ударио ја едит, ниси видео, мислим да сам погодио, јер много памтим те године. :)
aleksandar je u pravu, nisam video 988. godina je u pitanju postavljaj majstore samo bez mene, odoh da spavam
Aj, laku noć, a ti Aco smišljaj. :)
иде из истог периода нешто, само док се присетим. :)
Олег?
Znam da je to prva istočnoslovenska država, ali da se setim imena ovog baje mislim da nemam šansi.
Pogledao sam na Vikipediji i ne kajem se, pošto se sigurno ne bih setio. :)
ако није олег онда је рјурик.
пардон, нисам био ту. јесте, варјага рјурик. некако ми остао у глави, сад ме петар подсети овим питањем о кијевској русији :) пуцај, фцк.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
десети век?
негде седми-осми век је било покрштавање, у кијевској русији... сетићу се, за пар минута :)
10. vek
788., можда? тако нешто, нека "лака" година.
едит: аха, десети, пребацио сам се. онда 988. или 977. :)
10. ili možda čaki 11. vek, a godinu mogu samo da lupam.
989?
Tačno, Aco, Kijevska Rusija je bila prva, ali mislim da je ipak bilo kasnije.
dao sam vam vek, ako vam kažem da je u pitanju naravno kijevska rusija, vizantijska misija i jedan vizantijski vladar iz makedonske dinastije, kao i da je u pitanju kraj 10. veka razmislite još
fck je blizu, možda bih i prihvatio godinu jer jeste vezana za Ruse i hrišćanstvo, ali istorija ima tačnu
987.?
ударио ја едит, ниси видео, мислим да сам погодио, јер много памтим те године. :)
aleksandar je u pravu, nisam video
988. godina je u pitanju
postavljaj majstore
samo bez mene, odoh da spavam
Aj, laku noć, a ti Aco smišljaj. :)
иде из истог периода нешто, само док се присетим. :)
Олег?
Znam da je to prva istočnoslovenska država, ali da se setim imena ovog baje mislim da nemam šansi.
Pogledao sam na Vikipediji i ne kajem se, pošto se sigurno ne bih setio. :)
ако није олег онда је рјурик.
пардон, нисам био ту.
јесте, варјага рјурик.
некако ми остао у глави, сад ме петар подсети овим питањем о кијевској русији :)
пуцај, фцк.