Kviz - ''Istorija''

1. Operacija citadela?

2. Jebiga, onda ne znam. Znam da je ta operacija poslednja svapska ofanziva il tako nesto protiv rusa. Gledo na historiju davno.

Posto niko ne zna, trebo bi da kazes odgovor.

3. Ok, da ne dužim više.
    Harkov 1943, Manštajnov ''bekend''.
    Neka postavi ko naiđe sledeći sa dobrom idejom.

4. Ђе је одржан први васељенски сабор?

5. U Nikeji, bleja pitanje.

6. Misliš Zvonimir Boban

7. Nije, to je kralj Zvone Neistiniti.

8. Koje godine je bio kosovski boj?

9. BRAVO, SEDI 5, teraj dalje
    ne brate, to je bilo bombardovanje. Mislim na boj na Kosovu

10. Nije, to je kralj Zvone Neistiniti.

Kakve veze imaju on i Zvonko Bogdan?
    jako mi je sumnjiv matori v0o0ojvođanin
    100% je separatista

11. Daj neko lakše pitanje leba ti.

12. Anunaki je Božanstvo kog danas izumrlog naroda?

13. Mister_NO
    Daj neko lakše pitanje leba ti.

Ај гледаћу да ти следећи пут што простије питање поставим, да не напрежеш вијуге и не враћаш се у шести разред основне.

Тхе Проф
    Anunaki je Božanstvo kog danas izumrlog naroda?

Маја?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.