Kviz - ''Istorija''

1. Na to sam mislio, imali su po jedan testis. :) Teraj dalje!

2. Koje je bilo ime leteceg konja u nasoj mitologiji i kome je pripadao?

3. Jabučilo. A pripadao ne znam kome, možda Momčilu?

4. jeste, vojvodi Momcilu!

5. Tako mi nešto prošlo kroz glavu, to mi je baš stara informacija, ali sam dobro mislio. :)

6. Kako se zvao otac Stevana Nemanje?

7. Завида.
    пиес: добро вече. :)

8. O, dobro veče Aco! Teraj dalje! :)

9. vjerovatno neki od Vlastimirovica

10. vjerovatno neki od Vlastimirovica

Nije od Vlastimirovića. Ne zna se tačno njegovo poreklo, najverovatnije je bio sin velikog župana Vukana.

Edit: Na Zavidu mislim.

11. е саће бити јебено сетити се питања у оваквом стауњ, лоололо
    минутица само, саћу-

12. Aca je pogodio, to sam mislio kad sam mu rekao "Teraj dalje!".

13. једно лагано за почетак:

Која битка је позната и као "900 дана пакла"?

14. Bitka za Lenjingrad, tj. opsada Lenjingrada.

15. дабоме, рекох да је лагано :)

16. Aj sad ovako:

Grb kneza Lazara je u osnovi imao crveni štit sa dvoglavim orlom preuzet od Nemanjića. Koji je još važan dodatni simbol imao njegov grb?

17. оцила? ловор? јебем'ига :)

18. Meni ovo nije poznato. Možda će mi biti poznato kada budem čuo odgovor, ali sada ne znam.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.