Ајд' морам да спавам, 'елем најважнији су Кумани, Шпанци, Немци и Мађари.
Кумани као коњски стрелци, Шпанци као пешадија, Немци као витезови, као и Мађари. Било је ту и јошш неких, ал' ове смо користили као главне плаћенике...
Кајтезе ајде ти...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Verovatno je bilo i Talijana nekih, ali ne znam da li u većem broju.
Bugara, Ugara, njemaca, mozda i iz Vizantije
Pretpostavljam da je bilo i Arbanasa.
Ајд' још два народа, битна у Балканској историји :)
hrvati i bosanci :P
Dubrovčana možda, ako ih računamo kao narod (mada je to bilo staro romansko stanovništvo (u manjini) izmešano sa Srbima i Hrvatima). Hrvata?
Не, нису они директно Балкански народ ал' су својим акцијама битно утицали у ратовима на Балакану, били су јако цењени плаћеници.
Tatari?
Јок.
Rusi
Јок.
Znam da su cenjeni plaćenici su bili Turci, i to kod Vizantinaca, posle su videli da su se zajebali, a kod nas ih valjda nije bilo koliko ja znam.
Јесте, ми смо имали приступ севернијим плаћеницама, Турке нисмо користили пуно.
Vikinzi trololo
Ајд' морам да спавам, 'елем најважнији су Кумани, Шпанци, Немци и Мађари.
Кумани као коњски стрелци, Шпанци као пешадија, Немци као витезови, као и Мађари. Било је ту и јошш неких, ал' ове смо користили као главне плаћенике...
Кајтезе ајде ти...
Kako se zvao najpoznatiji Egipatski arhitekta, imao je i svoju piramidu i bio je odma poslije faraona?
Imotep
yep
udri dalje
Ovo sam pročitao na Vikipediji, ajde da im verujemo. A ko ne zna odgovor, pitanje mu je dušu dalo za lupanje. :)
niski su bili, i mislim da u imali po 1 jaje ( mudo ), tako sam cuo ne znam jel istina