U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
To je ideologija nekakva
Slicna fasizmu
Jeste Burzija, cepaj dalje
Dechko nije tu. Aj ja ću.
http://www.dodaj.rs/f/3l/2S/GVEUQJW/zmaj.jpg
Ovaj brod u sredini potopljen je '44 u savezničkom bombardovanju u Grčkoj valjda. Njega su '41 nakon Aprilskog rata Nemci preuzeli i preimenovali u Drache. Koja vrsta broda je u pitanju?
Uf, jedva se vidi...bojni sigurno nije, jel mozda kruzer?
Znam da je loša slika ali nema bolje jebiga... Nije kruzer, samo da napomenem da je današnji izgled te vrste brodova daleko drugačiji od ovog, čak i ne rade posao na isti način.
Podmornica, destrojer?
Ne razumem se u brodove, čak ni ono osnovno. Daj neki hint...
I meni zvuči nenormalno, ali ajd da lupim kvalitetno: Neka vrsta remorkera?
U pitanju je jedan jedini brod ove vrste koji je Jugoslavija ikada posedovala, Nemci su ga koristili da miniraju obalu. Mislio sam da ćete prepoznati samo na osnovu slike, u svim udžbenicima i knjigama se nalazi.
Parobrod, :PPP
Mozda polagac nekih mina..?
Nije, Nemci su ga koristili kao polagača mina, on je napravljen kao brod druge vrste, ali koliko mi se čini nikada nije bio korišćen.
Razbijač leda? Mislim, šta će on tamo, ali kad lupam, onda lupam kvalitetno.
Edit: U stvari, i mogli su da ga imaju, ako krenu na neku ekspediciju ili tako nešto, a i za svaki slučaj, zlu ne trebalo. :)
Da nije kao neki nosač lolololol?
Nije razbijač leda, ali jeste nosač. Ali nosač čega? Mislim da je sada već sve jasno, ali 'aj da ti tražim svaki detalj. :P
Aviona. Ne znam koji tip aviona su prenosili. :D
Jeste aviona. Nije nosio obične avione kao sadašnji već one hidro-avione ili kako god da se zovu, polagali su ih nekim kranom valjda u vodu odakle su poletali.
Teraj Grifine.
Aj da smislim nešto normalno. Uuuuu, sad se setih jednog zanimljivog. Šta je Fuhrer uradio sa svojom diplomom, čini mi se iz srednje škole?
Nije je im'o?
Edit:
http://www.dodaj.rs/f/2C/12V/tzmFpqX/zmaj1.jpg
Našao sam bolju sliku, ali sa zakašnjenjem lolo
Im'o ju je. Da je bilo sreće pa da su ga primili na umetnost u Beču pa da ne loži narod tim fašističkim forama... :D E, to već podseća na neki nosač... :)