Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ma ovo je remorkerni razbijač leda, kad vam kažem. :)
Hahahaaa! :D Ma to jeste u stvari razbijač leda maskiran u nosača. Niko ne zna šta se krije ispod palube... :D
-обрисао буљу?
-иштампао и делио људима по улици?
-иштампао и делио људима по шуми?
-поклонио пички за рођендан?
-шукн'о је кад је закопав'о ћалета?
-дао неком Србину да носи деци да се играју?
-написао на полеђини опроштајно писмо и хтео да се рокне?
-поклонио чувару како би га овај пустио из апса?
-курчио се по граду, иако је био молер?
ололоол
E jebi se Coa! :D Dade mi širi spisak svih mogućih odvorora. Tačan odgovor je pod 1. :D
Ja znam za priču da nije hteo da je uzme kad završio je* školu.
Indijanski srbski lololo
Ne, nama je profa pričao da se toliko nacirkao da je kad mu se prikenjalo otišao u šumu i obavio radnju i pošto nije imao papira, a poneo je diplomu sa sobom, uzeo i obris'o se diplomom! Car bre! Mada osećam da je bio dobar materijal pa mu nije ni bilo žao... :D
Imam ja definiciju na tu temu. :)
ложиш ме да сам погодио? :Д
хахах, трип.
'ајде овако:
Vidkun Kvisling, izdajništvo.
Norveški kolaboracionista Kvisling u 2. svetsklom ratu. Znači izdaju i tako to.
блејк бржи.
али није само издаја, може бити и сарадња са окупатором зарад добробити народа (као што је случај са недићем, рецимо), но добро, то је то.
Jebeš mu detence, Coa, pa šta se u njegovom slučaju smatralo izdajništvom nego saradnja sa okupatorom? :D Neka postavi neko drugi, ja ne mogu sad.
'Ajde Blejčeeeeeeeeee!
Mislim, da kada neko vodi računa o nacionalnim interesima, nije Kvislinštvo, pošto Kvisling uopšte nije vodio računa o nacionalnim interesima, već ih pogazio zarad ličnih. Razlikuje se to mnogo od Nedića.
Edit: U svakom slučaju, Kvisling je bio baš težak izdajnik i treba neko da "zasluži" da ga nazovu njegovim imenim.
поставља френк, ионако је знао, а био спорији за минут.
едит: не знам, френк, ја сам читао да и недићеву, и љотићеву владу сврставају у квислиншке.
Znam , ne kažem ja da ti nešto pogrešno navodiš, nego je ovo moje subjektivno mišljenje.
Jedna vrlo važna ličnost naše istorije je u pitanju, zato sam postavio ovo pitanje, nije neka marginalna ličnost.
Петар Карађорђевић. Лаћа.
Tako je. Pera I. Teraj dalje.