Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ma ovo je remorkerni razbijač leda, kad vam kažem. :)
Hahahaaa! :D Ma to jeste u stvari razbijač leda maskiran u nosača. Niko ne zna šta se krije ispod palube... :D
-обрисао буљу?
-иштампао и делио људима по улици?
-иштампао и делио људима по шуми?
-поклонио пички за рођендан?
-шукн'о је кад је закопав'о ћалета?
-дао неком Србину да носи деци да се играју?
-написао на полеђини опроштајно писмо и хтео да се рокне?
-поклонио чувару како би га овај пустио из апса?
-курчио се по граду, иако је био молер?
ололоол
E jebi se Coa! :D Dade mi širi spisak svih mogućih odvorora. Tačan odgovor je pod 1. :D
Ja znam za priču da nije hteo da je uzme kad završio je* školu.
Indijanski srbski lololo
Ne, nama je profa pričao da se toliko nacirkao da je kad mu se prikenjalo otišao u šumu i obavio radnju i pošto nije imao papira, a poneo je diplomu sa sobom, uzeo i obris'o se diplomom! Car bre! Mada osećam da je bio dobar materijal pa mu nije ni bilo žao... :D
Imam ja definiciju na tu temu. :)
ложиш ме да сам погодио? :Д
хахах, трип.
'ајде овако:
Vidkun Kvisling, izdajništvo.
Norveški kolaboracionista Kvisling u 2. svetsklom ratu. Znači izdaju i tako to.
блејк бржи.
али није само издаја, може бити и сарадња са окупатором зарад добробити народа (као што је случај са недићем, рецимо), но добро, то је то.
Jebeš mu detence, Coa, pa šta se u njegovom slučaju smatralo izdajništvom nego saradnja sa okupatorom? :D Neka postavi neko drugi, ja ne mogu sad.
'Ajde Blejčeeeeeeeeee!
Mislim, da kada neko vodi računa o nacionalnim interesima, nije Kvislinštvo, pošto Kvisling uopšte nije vodio računa o nacionalnim interesima, već ih pogazio zarad ličnih. Razlikuje se to mnogo od Nedića.
Edit: U svakom slučaju, Kvisling je bio baš težak izdajnik i treba neko da "zasluži" da ga nazovu njegovim imenim.
поставља френк, ионако је знао, а био спорији за минут.
едит: не знам, френк, ја сам читао да и недићеву, и љотићеву владу сврставају у квислиншке.
Znam , ne kažem ja da ti nešto pogrešno navodiš, nego je ovo moje subjektivno mišljenje.
Jedna vrlo važna ličnost naše istorije je u pitanju, zato sam postavio ovo pitanje, nije neka marginalna ličnost.
Петар Карађорђевић. Лаћа.
Tako je. Pera I. Teraj dalje.