Kviz - ''Istorija''

1. Ma ovo je remorkerni razbijač leda, kad vam kažem. :)

2. Ma ovo je remorkerni razbijač leda, kad vam kažem. :)

Hahahaaa! :D Ma to jeste u stvari razbijač leda maskiran u nosača. Niko ne zna šta se krije ispod palube... :D

3. -обрисао буљу?
    -иштампао и делио људима по улици?
    -иштампао и делио људима по шуми?
    -поклонио пички за рођендан?
    -шукн'о је кад је закопав'о ћалета?
    -дао неком Србину да носи деци да се играју?
    -написао на полеђини опроштајно писмо и хтео да се рокне?
    -поклонио чувару како би га овај пустио из апса?
    -курчио се по граду, иако је био молер?
    ололоол

4. E jebi se Coa! :D Dade mi širi spisak svih mogućih odvorora. Tačan odgovor je pod 1. :D

5. Ja znam za priču da nije hteo da je uzme kad završio je* školu.
    Indijanski srbski lololo

6. Ne, nama je profa pričao da se toliko nacirkao da je kad mu se prikenjalo otišao u šumu i obavio radnju i pošto nije imao papira, a poneo je diplomu sa sobom, uzeo i obris'o se diplomom! Car bre! Mada osećam da je bio dobar materijal pa mu nije ni bilo žao... :D

7. Imam ja definiciju na tu temu. :)

8. ложиш ме да сам погодио? :Д
    хахах, трип.
    'ајде овако:

Одакле носи назив "Квислиншка влада", и шта она представља?

9. Vidkun Kvisling, izdajništvo.

10. Norveški kolaboracionista Kvisling u 2. svetsklom ratu. Znači izdaju i tako to.

11. блејк бржи.
    али није само издаја, може бити и сарадња са окупатором зарад добробити народа (као што је случај са недићем, рецимо), но добро, то је то.

12. Jebeš mu detence, Coa, pa šta se u njegovom slučaju smatralo izdajništvom nego saradnja sa okupatorom? :D Neka postavi neko drugi, ja ne mogu sad.

13. 'Ajde Blejčeeeeeeeeee!

14. али није само издаја, може бити и сарадња са окупатором зарад добробити народа (као што је случај са недићем, рецимо), но добро, то је то.

Mislim, da kada neko vodi računa o nacionalnim interesima, nije Kvislinštvo, pošto Kvisling uopšte nije vodio računa o nacionalnim interesima, već ih pogazio zarad ličnih. Razlikuje se to mnogo od Nedića.

Edit: U svakom slučaju, Kvisling je bio baš težak izdajnik i treba neko da "zasluži" da ga nazovu njegovim imenim.

15. поставља френк, ионако је знао, а био спорији за минут.

едит: не знам, френк, ја сам читао да и недићеву, и љотићеву владу сврставају у квислиншке.

16. Ko je na srpski jezik preveo "O slobodi" Džona Stjuarta Mila?

17. не знам, френк, ја сам читао да и недићеву, и љотићеву владу сврставају у квислиншке.

Znam , ne kažem ja da ti nešto pogrešno navodiš, nego je ovo moje subjektivno mišljenje.

18. Jedna vrlo važna ličnost naše istorije je u pitanju, zato sam postavio ovo pitanje, nije neka marginalna ličnost.

19. Петар Карађорђевић. Лаћа.

20. Tako je. Pera I. Teraj dalje.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.