Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Trololololo! Želi li neko uopšte da pogađa?
Twin Towers? :D Jebeš ga, daj neki hint...
Opet mislim da nije adekvatno pitanje, ali ajde. Nemam pojma.
Ne, ne.
Igra je izašla pre 11.9.2001. ali u njoj Nju Jork nema Kule Bliznakinje.
mafija, gta, driver nešto na tu temu
Evo pomoći:
Autori igre su štedeli na memoriji, pa su samo kopirali jedan deo pozadine Nju Jorka više puta. Igra se radi o terorizmu, ali su samo greškom izbrisali Kule Bliznakinje.
Evo nečeg očiglednog što niste shvatili:
Igra je izašla pre 2001.
Ma idi u kurac, znaš kad ćemo da pogodimo. Ne znam. A i 'de nađe igricu jebote. Nije ovo gejmerski kviz. Evo nečega što ti očigledno nisi shvatio : pitanje nema veze s mozgom. Šta, da nije Ronald Regan autor pa tako ima veze s istorijom?
Супер Марио јебени!
откуд знам, стварно јебига, аупичкуматерину ако то има везе са историјом.
Pa nije ovo ni kviz o ženama koje su pomagale deci, ali je prethodno pitanje bilo takvo.
Ja lepo kažem da je pitanje neadekvatno. A naravno da sam skapirao da je pre 2001., kako bi inače "predvidela".
Влајко, помири се са тим да ти је питање глупо као курац, и ако хоћеш постави нешто нормално (не, не треба нам одговор на ово), или препусти неком другом.
Brate...
Prethodno pitanje je imalo veze sa istorijskom ličnošću, a neki tamo gejmer mejker vonabi nema apsolutno nikakve veze s istorijom. Ok, zanimljivo je pitanje, ali nema veze s istorijom čoveče.
Ima veze s istorijom, jer ju je ova igra predvidila.
A ta igra je verovatno najbolja igra za PC, i svi hvale njene društveno-istorijsko-političke delove.
miki i mini maus na SEGA-i?
Ako ono moje prethodno pitanje nije klasično istorijsko, onda sam ja Frank Drebin!
Evo velike pomoći:
Naziv igre počinje na slovo D i sastoji se od dve reči.
CS?
Pa znaš kako Drebine, na ličnoj karti si isti, ime i prezime se podudaraju, tako da sve je moguće, čak i vrlo verovatno... :D Jaaaaoooo, da to nije onaj Politik, baš sa k ne sa c, simulator bre?