Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Trololololo! Želi li neko uopšte da pogađa?
Twin Towers? :D Jebeš ga, daj neki hint...
Opet mislim da nije adekvatno pitanje, ali ajde. Nemam pojma.
Ne, ne.
Igra je izašla pre 11.9.2001. ali u njoj Nju Jork nema Kule Bliznakinje.
mafija, gta, driver nešto na tu temu
Evo pomoći:
Autori igre su štedeli na memoriji, pa su samo kopirali jedan deo pozadine Nju Jorka više puta. Igra se radi o terorizmu, ali su samo greškom izbrisali Kule Bliznakinje.
Evo nečeg očiglednog što niste shvatili:
Igra je izašla pre 2001.
Ma idi u kurac, znaš kad ćemo da pogodimo. Ne znam. A i 'de nađe igricu jebote. Nije ovo gejmerski kviz. Evo nečega što ti očigledno nisi shvatio : pitanje nema veze s mozgom. Šta, da nije Ronald Regan autor pa tako ima veze s istorijom?
Супер Марио јебени!
откуд знам, стварно јебига, аупичкуматерину ако то има везе са историјом.
Pa nije ovo ni kviz o ženama koje su pomagale deci, ali je prethodno pitanje bilo takvo.
Ja lepo kažem da je pitanje neadekvatno. A naravno da sam skapirao da je pre 2001., kako bi inače "predvidela".
Влајко, помири се са тим да ти је питање глупо као курац, и ако хоћеш постави нешто нормално (не, не треба нам одговор на ово), или препусти неком другом.
Brate...
Prethodno pitanje je imalo veze sa istorijskom ličnošću, a neki tamo gejmer mejker vonabi nema apsolutno nikakve veze s istorijom. Ok, zanimljivo je pitanje, ali nema veze s istorijom čoveče.
Ima veze s istorijom, jer ju je ova igra predvidila.
A ta igra je verovatno najbolja igra za PC, i svi hvale njene društveno-istorijsko-političke delove.
miki i mini maus na SEGA-i?
Ako ono moje prethodno pitanje nije klasično istorijsko, onda sam ja Frank Drebin!
Evo velike pomoći:
Naziv igre počinje na slovo D i sastoji se od dve reči.
CS?
Pa znaš kako Drebine, na ličnoj karti si isti, ime i prezime se podudaraju, tako da sve je moguće, čak i vrlo verovatno... :D Jaaaaoooo, da to nije onaj Politik, baš sa k ne sa c, simulator bre?