Razmena učenika
  • Sale d snajperist

http://ac-see.org/programs/hs-citiesdates.htm

Razmena učenika u organizaciji Američkog Stejt Departmenta i Američkog saveta za međunarodno obrazovanje.

Da li ste učestvovali u razmeni?
    Da li ste bar pokušali da odete na testove ili slično?

Nakon oovoga što sam pročitao i nečega što sam čuo zvuči kao extra prilika da se ode u Ameriku u one nihove škole i uči po njihovom programu, ali i da se jebava po americi itd, itd.

Dakle, ako imate savete ili nešto slično slobodno kažite, ja imam veliku želju da se prijavim i jebem se u dupe što sam 2. godina!

• P

Bolje se prvo konsultuj sa roditeljima. Ako oni ne dozvole, džaba ti sve. :) A još uvek mogu da ti određuju, jer si maloletan. A i kad si punoletan, dokle god živiš pod njihovim krovom, lolo. :D

• Sale d snajperist

lolo :D
    Pa naravno da cu da pricam sa njima. I ubedicu ih valjda nekako.
    Samo ce krene kukanija, kako cu da se prilagodim? Gde cu da budem? Sa kim? Itd itd...

• Путинка

Da odeš i ženu ostaviš? Iju!
    Zezam se, idi, dobra prilika, nema šta...

• Sale d snajperist

Da odeš i ženu ostaviš? Iju!
    Zezam se, idi, dobra prilika, nema šta...

Zeno skajp postojI!

Rado bih da idem :) treba proci sve to :)

• P

E, kada ti Vladimir Putin kaže da odeš u Ameriku, to znači da stvarno treba da odeš. :D

• Sale d snajperist

Naravno da cu d idem :D ako Bog da :D

• larsi

samo gledaj da ne odeš u Jutu (Utah) tamo je zabranjeno cirkanje... Mormoni ftw!

• Sale d snajperist

samo gledaj da ne odeš u Jutu (Utah) tamo je zabranjeno cirkanje... Mormoni ftw!

Pa i ne cirkam mnogo :P
    A kazu da se ide u neke rualne sredine, manje gradice

• larsi

brate, sve samo ne juta i one severne države tipa vajoming... Ono, dakota, karolina, virdžinija, ohajo, nju džerzi itd...

• Sale d snajperist

Da mogu da biram lepo bi bilo :)

• Šanzamm

nemoj ni one njujorke vašingtone, nisu vehabije završile. još će to da se ruši! idi u majami! video sam tamo ima mnogo dobri ženske koje ceo dan voze rolere!

• Sale d snajperist

Ih za majami bi i pusio kurac! :)
    ovo je zvucalo pederski?

• Šanzamm

Jok! :)
    Bli su moj drugar u Mejnu i drugarica u nekom gradiću u Teksasu. Oboje su rekli da su im host roditelji bili teška govna.

• Sale d snajperist

Pa pazi, ako Bog da da odem i upadnem u neku porodicu gde mi nije lepo. Samo javim nekom nadzorniku tamo i tražim drugu porodicu, objasnim zašto mi ne odgovara i ako prosude da su stvarno govna premeste me.

• Sale d snajperist

I da, ako odem kako cu moci da ne drkam godinu dana!
    Cudno je malo, a i nije u redu da bacam majmuna u tudjoj kuci i tudjem veceju.
    Osim ako nesto ne bacim na palamara, ako me razumes.

• Šanzamm

Pa jebaćeš nešto majku mu?! Nisu oni puritanci!
    Ovaj moj drugar nije ništa jebo, ali je on težak tutumiš!

• Sale d snajperist

Cek prvo da odem pa cemo onda ostalo :D

A sad bih jebao sam sebe sto nisam se prijavio prosle godine!
    Ovako imam samo ovu godinu za pokusaj, ako ne uspem nek se nosim u kurac.

• Šanzamm

A i šta ćeš koji kurac tamo? Navući će te na American dream, dvadeset kg viška i odvratan naglasak! Idi ti lepo na http://www.mis.org.rs/vss/pages/sr/naslovna.php nađi neki do jaja kamp i boli te patka.

• Sale d snajperist

A i trebam malo da se ugojim :) kost i koza sam :) A nema sta da me navuku, ja imam svoj stav i ne menjam ga :)

Cek ovo isto mozes besplatno da odes u neku picku materinu?