Prijava

Pojma nemam da li ima ili je bila slična tema, ali poslednjih par dana sam se baš zaludeo sa zagonetnim pričama, evo ja ću sad jednu da ispričam, pa vi ako znate išta slično postite. Postujte.

Trip:
Ide ker (vidi ga mali ker) ulicom, mnoogoo gladan. U jednom trenutku naiđe na odrezak šunke, priđe mu, omiriše ga i - ode.
Zašto ker nije pojeo odrezak kad je već toliko gladan?

Leti muha u sobi. Da joj je da izađe. Ne može jer je sve zatvoreno. Bila je očito iznervirana, jer je počela glasnije zujati, i luđe letjeti. Posmatrala sam je neko vrijeme. U meni se probudi humanost. Odlučih čvrsto da je neću ubiti, već smognuh snage da ustanem sa stolice i potrošim energiju na otvaranje prozora, kroz koji bi to živo biće, ne svojom krivicom zatvoreno između 4 zida, izašlo i slobodno nastavilo let od kante do kante, od govneta do govneta. Pokazah joj rukom u smijeru otvorenog prozora! Uzviknuh, vidno uzbuđena: "Leti, mala muho, leti!", i obrisah suzu u uglu desnog oka. Hah... Ta, leteća koza, se (da li namjerno ili ne), ogluši na moje uzvike, na moju velikodušnost, na moj trud, moje suze, i nastavi se zalijetati u zatvoren prozor.
Stojala sam tako nekoliko trenutaka, posmatrala je u nevjerici. Osjećala sam se iskorištenom...
Pomislih: "E jebem te glupu.", uzeh muhalicu i usmrtih je.
Zafrljacila sam leš kroz prozor.
Zašto su muhe tako glupe kad im otvoriš prozor?

I kako je moguće da niko nije odgovorio na ovu temu do sada?

I da, možda je cuko vegetarijanac. Drži lik do svojih principa.