Prijava

http://www.goozernation.com/video-games/images/May-2011/deus%20ex%20human%20revolution.jpg
Igram trenutno deus ex human revolution, i prosto oduševljen. Neverovatno koliko mi je legla ovakva igra. Nije retardirani prikaz nekog lažnog izbora u načinu igranja (kašljuc kašljuc mass effect) ali stvarno u Vešca 2 naj igra ove godine.
Ono što je mene najviše očaralo je cela atmosfera, stil, dizajn najsitnijih detaljai duboka mračna priča.
Je l igrao još neko? Utisci? Da li je neko igrao prethodne delove, jer čujem da su isto bili odlični.

A to neka prca... pucacina?
FPS, TPS?

Cuo sam davno..nmg se setim...
Jel moze neko ukratko pricu da mi isprica..

Hahahaha! Znao sam da si ti otvorijo!
Je l' ima ovo za xbox?

Završio je nedavno, skroz mi se svidela, što ti kažeš, odličan dizajn, priča, etc. Za razliku od orginalnog iz 2000, mehanika je neizrecivo puta bolja, nesmrtonosno oružje vredi nekom kurcu, za razliku od samostrela sa strelicama za uspavljivanje iz prvog Deus Ex-a, koji ispališ, i umesto da odmah onesvesti lika, on trči dobrih 10 sekundi, i najčešće te vidi i počne da puca, tako da i nije baš bilo stealthy koliko se očekivalo. O grafici da ne pričam, pošto sam par puta od orginala odustajao ne zbog loše grafike, čak i za to vreme, već zbog samog ružnog dizajna mnogih stvari, prevashodno levela. S druge strane, orginal je bio jedna od prvih FPS-ova koja je nudila pravu mogućnost izbora, i kao takav se i dalje smatra jednom od najboljih igara svih vremena, plus, mnogo je duža, tj. sa kompleksnijom pričom, a to je veliki bonus kod igara ovog tipa. Sad, ne znam dokle ste stigli, ali jedan od najvećih zamerki, koji naravno svi ističu, su borbe sa bossovima. U prvoj igri, u većini slučajeva si kroz te borbe mogao da se prošunjaš, ili da ono što si naučio do tad iskoristiš, dok je u HR to čisto ispaljivanje šaržera i šaržera municije dok ne padne, a i Typhoon sistem žešće brzo završava borbu, tipa 2-3 ispaljivanja. To, plus kraj, koji su mogli neverovatno bolje da odrade, neću da bacam spojlere ako niste završili. Sad čujem da izbacuju neki DLC, čija mi je priča malo čudna, al' aj videćemo šta će biti. Ne kažem da je HR loš, u po merilima današnjih igara, on je fantastičan, nudi ogroman izbor u izvršenju zadataka, zahteva razmišljanje i planiranje, mehanika igre je odlična, i verovatno jeste jdna od najboljih stvari ove godine, blabla. Međutim, orginalna igra, prebačena na engine ove....ne mogu ni da počnem da razmišljam kakve bi to reakcije izazvalo u gejmerskom svetu. :)

Ima edi za tvoj jebeni xbox.
Da to jeste za te bossove mada uvek ima caka kako da ih sjebeš, a da se ne boriš sa njima kao Rambo.
Ja kažem, oduševljen sam prvenstveno dizajnom i atmosferom, kao da gledam neki dobar film, a opet mislim da su okej prikazali taj svet bliske budućnosti, ne kao u onom filmu sa Van Damom, Vremenski pajkan tako nešto, kada on vozi nekakvog kockastog juga o.O
Za današnje standarde igara ovo je sjajno, s obzirom da te ne tretiraju kao budalu, mada kad malo uvđeš u fazon vidiš da postoji neka ustaljena mehanika al adj.
Eh i ja bih želeo da vidim Morrowind u enginu Skyrima al prc.

Ima edi za tvoj jebeni xbox.

:)

Prilično je dobar, ali kec je i dalje ćale. Ovaj mi je bio dosta lagan. Nadam se da će i sa Thief 4 odraditi pristojan posao ko sa ovim, Hitman mi se novi ne čini obećavajuće.

Hitman mi se novi ne čini obećavajuće.

Kad sam video koliko su elemenata ubacili da bi, šta li, olakšali igru kojoj nije bila potrebna trunka olakšavanja, kao recimo, onaj Instinct ili kako ga zovu već, koji ti pokazuje sve redom....samo sa zinuo i pomislio dokle ovo udovoljavanje retardima više ide. Nadam se, mada malo to verovatno, da će to biti neki opcionalni element, a ne nešto što će biti apsolutno nepohodno da se nešto uzvrši.

Eh i ja bih želeo da vidim Morrowind u enginu Skyrima al prc.

E, ostaje nam samo da priželjkujemo da Skyrim i bude Morrowind u enginu Skyrima. :)

Možda, videćemo ali sumnjam. Ima Šekoslave tema TES na kojoj sam pisao o tome, ali onaj patiljak iz Bethe misli kako je Fallout 3 dobra igra i sad hoće da naprave Skyrim što približniji tome. Takođe PC verzija Skyrima će biti samo glup konzloni port ali možda se varam.
Nego da se vratimo da Deus Ex, HR jeste lagan jer sam se pripremio na mnogo veće mučenje kad sam čuo šta stoji u osnovi ovog naziva. Ali zato Veštac 2 jebe keve po težini. Baš te lepo namuči :)

Premoto sam ga, DO JAJA igrica

Fallout 3 spada u kategoriju igara koja me razočarala do koske. Kad sam video, kao, igra godine, tralala, instalirao je, šetkao se sat vremena i pomislio samo: "ŠKK se desilo ljudima koji su ovo ocenjivali?" Igra puna besmislica, nepotrebnih elemenata i koplikovanosti, ne na onaj "glup sam pa ne kapiram" način, već prosto loših rešenja u dizajniranju.
Valjda neće portovati, šteta bi bilo da sav taj dizajn i složenija mehanika propadnu. Mada, tome treba šopenhaurovski uvek pristupiti, nadam se uvek da je šit, pa ako je dobro-odlično, ako je stvarno šit, zabole me. Jeste da je teško tako pristupiti nečemu sa ovolikom tradicijom, al' dobro sad, aj da ne oftopikujem.
U poređenu sa orginalom, HR stvarno jeste laganiji, ali za današnje standarde, sasvim izazovna igra. Uopšte poslednjih godina teško može da se nadje igra koja ima dobar, da se tako kritički izrazim, difficulty curve, da lepo učenjem dolaziš do cilja, a ne samo uvežbavanjem četiri iste akcije, zbog toga se naročito HR dopada. Problem prosto objašnjen ovde: http://www.gamerevolution.com/images/misc/1994-vs-2010-difficulty.jpg :)

Janko kralju!
Pa to Šeko, za današnja standrade vrh.
Portovaće Skyrim sto posto, rekli su. I na pc ćeš imati onaj retardirani inventori kao u prezentaciji na xboxu, što je govno, jer glavna prednost igranja RPG igri na pc je miš gde lepo možeš ko gospodin čovek da gledaš šta ima.
Slika +1, podseća na težinsku krivu Baldurove kapije :)
sad sam hteo da ti nađem temu za TES ali izgleda da su je obrisali -.-

E, jbg onda. Sliku nadjoh pre neki dan, i eto setih se da se savršeno uklapa. Video sam TES temu, ne sećam se samo kad, prelistavao sam je malo, mislim da se ugasila već tad.