Jebem li ga, ako neka igra zaslužuje temu, to je ova. Da li ste igrali(naravno da ste igrali, samo Prins i Milan Stanković na celom svetu nisu nikad igrali MK),ko su vam omiljeni likovi, najbolji delovi?
Ja sam lično četvorku kidao, svojevremeno sam bio mnogo Dobar sa Quan Chijem, i sa Rejdenom sam jebao ali mi je ono Garegedagedan!! bilo prevelika pederana.- ЈJa sam čuo da je taj teško govno
Дефинитивно није говно, али ипак није скроз тру МК. Двојка и тројка су квтлчине, овај најновији нисам још пробао али кажу да чупа бетон! лоло
- Ј
Да, двојка је реално најбоља. Први део ми је некако сиромашан и бангав, нарочито у односу на Стрит Фајтер двојку који је изашао годину дана раније. Тројка, ако се добро сећам, раби потпуно исту гејмплеј механику као и кец, само што нуди већи избор ликова и више позадина, али Саб Зиро је нека гејчина без нинџа маске, тотално некул.
- P
Trojka je definitivno najbolji deo, po prvi put su tu combo udarci i sve. Tu se više posvetilo pažnje gejmpleju, dok je kod dvojke grafika bila u prvom planu.
Četvrti deo sa 3D grafikom... Njah... Mada, nije neigriv, daleko od toga.