Plakanje

1. Ko još plače zbog batina jebote?
    vangogo dobrodošla u klub 72.
    i piši na šta si ikad plakala ili ponekad, ne danas ovo ono juče, prekjuče...

2. Сад плачем кад видим колико има седамдесетдвојки. :)

3. Maro,i ti si u klubu? :))

ED:Jbg,ne mogu da se setim...kad mi je sin recitovao pesmicu o mamama još u vrtiću :))
    Eto,prava sam kezava keva :))

4. eh, a kad pogledaš na rođendanima samo šest:
    bruce - 18.03.1972.
    bojanboj - 26.06.1972.
    javio - 24.07.1972.
    VanGoga - 22.09.1972.
    Reservoir dog - 26.09.1972.
    natnat - 14.10.1972.
    a bila odlična berba, taman smo fino sazreli te devedesetprve...

5. Kad su uhapsili Legiju plakao sam ko malo dete. Čak sam razbio jedan izlog i šutnuo neku mačku u tri lepe.

6. Phee,da su nas iz kataloga birali-ne bismo tak'i ispali :))

7. Maro,i ti si u klubu? :))

Ич те не разумем. :)
    Ја углавном не говорим кад ми је рођендан јер ме сви зезају збг датума.

8. 29.02. ?

01.04. ili 31.12.

nema smešnije po meni :)

9. Камо среће.

10. Mogu da ti prdnu pod prozor ti koji te zezaju :)))

11. Нема смешније? Видела бих ја тебе да ти је рођендан оног дана кад је Тито умро и да су ти сва деца отишла пре цртаног у 7 и 15!

12. -Plak'o sam kad je umro voljeni naš predsjednik dr Milan Jelić.
    -Plak'o sam prije par mjeseci kad sam sluš'o 'Crven cvete prerasla te trava' i mogu da zaplačem i sad uz tu pjesmu. Upravo mi suze kuljaju na oči a samo sam se dosjetio...
    -Prekjuče sam plak'o iz čista mira al' to je na nervnoj bazi, pucala me alergija na polen, grinje, prašinu i duvan pa mi drastčno mijenja raspoloženja. Ne znaju ni doktori šta i kako, samo znaju da je autoimuno.
    I to je to. Slab sam sa emocijama, slučaj za doktore.

13. OK, priznajem, ne bih se toga setio ni da mi pare ponude :)

14. Плакао сам кад је пала Секуритатеа.

http://www.youtube.com/watch?v=tcC1hrpmdKk

15. Maro,stvarno zeznuto.. :))
    Baš je tad naš'o d'umre!

16. Никад му то, ВанГого нисам заборавила. Сита се исплахах тад кад ми је пропао рођендан.

17. Ja sam mu dvaput štafetu nosio i išao na radnu akciju i pobedio na "Titovim stazma revolucije" jer sam jedini znao šta je mali Joža skuvao braći i sestrama pa su se usrali... Sad svi znamo šta nam je skuvao...

18. Хммм, пиздио сам неколико пута.
    Обично када бих чуо неку лошу вест о некоме ( болест, смрт, пу пу)...
    Много сам ''осећајан'' ( душа мамина лоло) па умем да пустим сузу.
    Често сам знао да се потучем, али никад нисам плакао кад би добио по пич'ци. То је јебено геј. Једном сам и нос носио на трегере, али сам то поднео мушки.

19. Плакао сам кад су се Вук и Веља поново ујединили на митингу на Тргу Слободе можда 2002. и одржали емотивне говоре.

Касније сам плакао кад је Председник отишао у Хаг.

Очекујем да плачем од среће у јуну кад се врати тријумфално.

20. Baksuz jedan!A mojoj seki je rođendan kad su ubii Đinđića,Bog da mu dušu prosti.

Moj poznanik ima rođendan na datum kad je počelo bombardovanje...nisi usamljena,Maro. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.