Може и србски мурињо он је слободан сиг
pa nije od juce caci, ovo sto je dao ostavku je cak i anti caci potez
mozda i viski nikad se ne zna
Kolarov hah
'Ladno igrao u Teleoptiku
ovaj slepac stvarno preso kod turaka, kad ga ni arapi nece
niko ne hajpuje terzu kao grobari daunovci, niko to ne radi bolje. I tako već 10 titula (u 14 godina šiptarizacije)
Џиганштура влаховић отишо у турску да игра за милион долара више него у јувеу а сећам се прича кад су га тражили арсенал фазон хаххаха, исто била прича за идиота бркатог СМС као иде у јунајтед па иде у ПСЖ, ено завршио у арабији ко и митровић, каква идиотска репка само су им курве у глави немам други разлог
Хави нови тренер холандије
u real za 150 meleona
kad ne daješ golove u juveu je opasno, kad ne bude davao golove u turskoj biće horor
woozi za ovo će izvineš al taj ugovor koji je дућа imao u djubrentusu je jedna od najvećih pljački modernog doba, i ne pričam samo u nogometnim okvirima. nema teoretske šanse da turski kozojebi mogu da ispune uslove koje je tamo imao
lik je primao 350 hiljada evra
nedeljno
posle poreza
tom agentu što mu je isciganisao taj ugovor treba da digne mermerni kip od trista metra kome će da se klanja svaki dan po pet puta
Мислим да ти играчи који иду у те лиге де се врте велике паре јер се мање тренира и лиге су срање коко год пара имали типа турска и арабија и америка, одох годину две да ме изхајпују у турску, узмем 15 милки и вратим се у јевропу, а та хајповања крећу са мрежа аматерским, тако је било са галатом прошле год која има играче које плаћа по 10м сезонски, читам на нету глупе турке и ове још глупље европљане клинце ууу одвајамо ЛШ, какав тим имамо и на крају испали од мртвог ливерпула де примише 4 комада а игра им гиндоган и икарди и сане и осимен и неки заборављени премијерлигашки играчи, комедија.
turci nisu ljudska bića nisu sposobni da razviju koherentnu misao
Сложио би се
Шта је ово сити издувао лепо у финалу купа солидних 3 0
Turkey mentioned
Plidu summoned
- Smokljo, kako onda dodjose do beca onomad i razvise ove silne dronove, plasticnu hirurgiju i presađivanje kose, turski tekstil i namjestaj, dopeljaše kebab do londona, izgradise metro, tunele i mostove preko bosfora, i infrastrukturu sirom balkana..
Gdje smo mi onda, sta reci za nas ??
Kad kazem MI, mislim i na nas nekadasnje srbe
srpski murinjo na aparaty