Tumblr

1. Veoma zanimljiv sajt na kome ljudi postavljaju svoje radove, šeruju tuđe do jaja radove. Može i profil da se napravi i uredi, ali najviše ljudi ga koristi za nalaženje do jaja slika. Samo ukucate u pretragu i vide se slike koje su tagovanje tom rečju, npr. tits, weed, football, itd.

Koristite li?
    Šta mislite o?

http://www.tumblr.com/

2. Korisan sajt.. Može uštedeti novac i pomoći u reklamiranju.... Hvala

3. jedino je blog vise gej od tamblera :D ne znam, probem s tim tmblrom mi je generalno sto su svi isti koje sam ja gledala, pogotovo su mi praznoca ti modni zenski. uopste koncept da stoji neka vintidz hipster fotka i ispod neka mistifikacija od lirskog teksta...to mi je pase.
    mozda oni s gifovima su ok :)

4. ja samo kucam u pretragu i kopam, ima predojajnih stvari. baš ima puno :)

5. Pa nije tu kriv tumblr nego ti što uređuju... Šta ćeš kada je danas takav"dizajn" jako popularan.

6. Ček, meni pade na pamet da napravim na Tumbleru nešto u vezi svog YT kanala... Recite mi kako to sve funkcioniše pošto niš' ne kontam.

7. Samo se registruješ i imaš da uređuješ profil, lako je.

8. I ko će to da gleda? Kako to da promovišem?

9. Promoviši, linkuj, prati profile drugih ljudi, ovde linkuj. Mogućnosti su beskonačne.

10. Ja OBOŽAVAM Tumblr... Totalno sam navučen.
    Na svom tumblogu (link: http://chgretina.tumblr.com/ ) koristim potpuno minimalistički skin (ako se to uopšte može nazvati skinom), ali ima i milion drugih, nestvarno lepih i elegantnih! Ili namenski odrpanih i otrcanih... Svakakvih, zavisno od ličnog ukusa.
    Inače ono što mi se ne sviđa je što velika većina ljudi na svojim tumblr profilima ima slične sadržaje koji se ponavljaju, i apsolutno najveći broj tih slika/postova je "reblog" sa nekog tuđeg bloga (koji je takođe reblog-ovao itd.), tako da se stalno vrte neke vintage fotke sa nekim šatro kul životnim istinama, dekorisani kolačići, Gossip girl i Harry Potter gifovi i sl... Zato mnogo više gotivim tumblog-ove koji se iz cele te priče izdvajaju na neki način...
    U svakom slučaju, super stvarčica.

11. Dobar ti je blog, nije loš.
    Linkovaću ovih dana neke zanimljive profile ovde, iliti tumblogove. :)

12. Veoma cenim Tuluma kao autora i spreman sam da ga poguram za ruletom jednom kamenom facom. Tulum je dobar prijatelj i dusa od coveka pre svega.

13. Оно што каже Трлтрл. Препуно тинејџ ангста и квази-филозифије. Ниш корисно се не ноже наћи. Фотки има свуда. Отвориш тему на /hr/ подфоруму Форчена и видећеш боље ствари.

14. Kačite! Meni nažalost retko uspeva da nađem neke kvalitetne i negeneričke.

15. ХИПСТЕРГОВНО

16. Nađe se i dobrih stvari, pod hrpom sranja.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.