Prijava

Tiim inspajrd baj d muvi "Fajt klab". Isto ka' i u film, ođe pišite s kim bi voljeli da se pobijete, bili oni živi, mrtvi ili šta već. I jedan dodatak, mogu i životinje.

Voleo bih da s pobijem sa nekim likom sto mi je maltretirao brata juce, a ja nikako da ga na'avatam, ali polako, otom potom, bice u'vacen i propisno kaznjen zbog diranja mog burazera.

Aj možda ne baš da se pobijem, al bar da ih šutnem, sapletem, ošamarim: sa prvim komšijom; sa bivšim dečkom moje sestre; sa bivšom devojkom mog bivšeg dečka; (sa bivšim sam se već bila); sa onom šalterušom u SUP-u; sa jednim skrenutim matorcem, koji mi je podmetnuo kišobran da se sapletem na ulici, pa je počeo da psuje i da se dere kako sam seljanka iz provincije koja ne zna da hoda po beogradskom asfaltu; sa bivšom cimerkom (htela više puta, sad me prošlo već, bilo davno); sa vranama koje me sprže cigarom u klubu, dok kao đuskaju i pušU; sa puno javnih ličnosti koje mi idu na živce (a sad me mrzi da nabrajam, možda drugom prilikom)...

Ok ako može i životenje
Meśa tebe bi slatko šamarao i ako si možda kršan Crnogorac!

mesha ti je sitan i zakrzhljao, sta mislis ko me je inspirisao da napisem definiciju zakrzljali crnogorac?

Euglena, pa žensko se ne bije... One samo vuku za kosu i nazivaju protivnika "Kučko!". A šta ti znače "vrane" iz "sa vranama koje me sprže cigarom u klubu"? Ne razumijem, što vrane?

Ludi, lako ti je mene ošamarit', no mi aj daj 100 eura. A? Prpa?

Ja cu da se bijem sa svakim ko mi stane na crtu!Oce neko da se bije?!A?!:D

Voleo bih da isprebijam jednu dvojicu koji su mi juce prigovorili za volanom. Neka dva iskompleksirana rusa u crnoj Tojoti Lendkruzer. JEBEM VAM MATER BRE KLOVNOVI!!!

Eto.

Sa Nikolajem Valuevim. Kad je bal, nek je maskenbal.

I ja Gluteusu, ali na fer.

Jesi ti luda Cipiripi, ol' batine da dobiješ? :)

Naravno Meśa. Lepo kazu zapovesti:
3rd RULE: If someone says "stop" or goes limp, taps out - the fight is over.
4th RULE: Only two guys to a fight.

i baltazara bih razbio ko zvečku

Misliš li na Popaja iz Buksovaca PSV? Misliš li na ovoga: http://vukajlija.com/attached_images/0000/0421/popaj2.jpg

euglena je neotkriveni talenat. Volim kad su cure spremne za fajt ali ne u smislu da su prostakuše-uličarke već žene kojima nije neophodno da imaju mudonju iza sebe da im rešava probleme. Pošto je doba viteza davno prošlo, danas dame moraju same da brane svoje dostojanstvo.

Ja lično nisam više u fajterskom fazonu ali nije mi bio problem da se potučem sa džukelama koje mi se uporno penju na glavu. Nekim džukelama sam ostala duzna par šamara ali isključivo zato što su se pičkarski povukli.
Sada bih se jedino rvala sa damama u želeu, lubrikantu, čokoladi i sl.

Kakva su vaša iskustva sa tučama, kako ste se i zašto obračunavali?

@Mesa
da li si ikada osetio prisustvo nevidljive sile koja te prati i utice na tvoj zivot :p
bila bi to zestoka borba,u to sam sigurna...nije iskljuceno da bih dobila batine :D

Jesam Cipiripi, i otad sam presta' da vjerujem u nevidljivo i više ne osećam. :)