Prijava

Nema nista gadnije od zena koje bi da se tuku sa muskarcima. Ako je pustis, ispasces pacenik. Ako je udaris, opet ces ispasti pacenik.
Dve dame u zeleu su vec druga prica. Cokolada je vec losa. Izgleda ko da se valjaju u hrpi ...

@Mesja - vrane su nesto kao ziljavuse. Ali bas glupave. I mahom sponzoruse/ice. :)

Inace, ova euglena mi ukrala fazon. I ja bih se pobio sa pola ljudi na ulici ili pak onih koji mi dolaze na radno mesto, benzinsku. Pogotovo sa jednim ciganom (burzujem!) koji kad kog dodje tvrdi da smo mu ukrali 2, 3, 4, 5 dinara. Onda sa jednim likom koji mi svaki put izgazi plocice kad ih oribam. I sa jednim gastarbajterom koji dolazi i mase mi evrima pred nosom i prica kako je bolje u Nemackoj i ovo-ono...
Sa jednim od najboljih drugara. Cisto onako, da se ispucamo, nesto smo se posvadjali oko piva i fudbala neko vece, pa...
Sa par likova sa faksa. Nose napucane kajlace, u fazonu su "munZe-konza" i tak' to, pa ono...
Mozda se setim jos necega, pa cu da vas apdejtujem. :D

Da vas obavestim da je onaj sto mi je dirao brata u'vacen, jurio sam ga skuterom po livadi.

Vule, pa to što voziš onda nije skuter, no kroser.

ma jok, skuter je nego gde ja njega teram tu ljudska noga nije krocila.

Sa Šešeljem ili Acom Vučićem, ali bez telohranitelja. Ako su prva dvojica jaki kao i na rečima, onda utešni fajt sa Božom Derikožom i Dinkićem.

Sa L@kijem, jer se klinci da je najjaci na ovom sajtu. Polomio bih ga k'o bajatu grisinu! Posle bih ga naterao da mi oriba pete ("NECES?! JE L' NECES?! SLJAS! E vidis kako hoces, k'o bela lala, kada te lepo zamolim samarom").

Laki, aj okači jednu svoju sliku posle treninga u teretanu a sve u cilju zaplašivanja Maloga prsta i njegovog povlačenja napisanog posta. A i radi mene, ne radi mi dividi, a ja volim da gledam horor filmove, pa da se uplašim, odavno se nisam uplašio.

Sa onim ko je slabiji od mene. Ako je jači tražiću kompromis između mene i zavađene strane ili pojačanje...

Zovi mene Sonoftumarou, pa da zajedno bježimo.

Tako bih se tukla sa jednim clanom na vukajliji da je to strasno!Tako bih ga potegla kamencinom u glavu,tako bih ga samarala,nos bih mu razbila,sutnula u onu stvar!!!!
Ko pogodi ko je taj clan moze sa mnom u fajt!Mesjo,da cutis!:D:D:D:D:D:D

Ja znam da bi mene jedan član s Vukajlije volio da tuče. Kurcem.

I naravno mesjo,posto ti znas,ti svakako mozes sa mnom u fajt!:D

Ne Šano, ne. Ja nikad ne bi' diga' ruku na ženu. Ali nogu...

Ne mene da bijes,nego da ti podjes sa mnom,da bijemo znas vec koga.Gde ja sama smem da krenem na njega,to je volina,ubice me!!!:D:D:D:D

Mislim ovo sam izlupao cisto onako.Ovi autori su izabrani po slucajnom izboru svi,sem zyclona,njega nesto ne vole i mislim da bi ga mnogi tukli.:)

Kapetane, ne znam odakle bi' ja zna' s kim bi se ti pobio. Znam samo da ti na taj spisak fale Sevast, JTU, Surovi (ponekad) itd...

Pogadjao sam Shani,posto je napisala da ko pogodi s kim zeli da se bije,moze s njom u fajt.Odavno nisam ucestvovao u tuci.:)

ja bih voleo da se pobijem u JTU-ovo, pardon sa JTU-om.Volim da bijem slabije od sebe.A kada bih voleo da se bijem sa jacima i debljima od sebe onda bi se bio sa prstom.