Za koga glasate na predsedničkim izborima

1. Ево ме у свом скровишу испод земље и хејтујем. Ладно ал' стандард.

2. Ја сам се предомислијо и гласам за праве Србе Двери.

3. Ti si neka baba koja se predomislja, a? :)

4. Glasam za Djilasa, jer će njega žuti da bace u vatru provereno.

5. Ja sam juce pao sa 2. sprata pravo na glavu, i sad mislim da cu takodje da glasam za Zveri.

6. Koliko sam ja ispala iz koloseka. Ja sam mislila da su Dveri i 1389 jedno te isto. Je l' jesu? Ako nisu, da li bi neko mogao da meni glupoj i neobaveštenoj objasni razliku, ako ga ne mrzi, naravno. Hvala u svakom slučaju. :)

7. Ja sam juce pao sa 2. sprata pravo na glavu, i sad mislim da cu takodje da glasam za Zveri.

Dok ja razmišljam da ipak ne glasam za njih posle ovog članka.
    http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/glisic-dveri-spremamo-srbiju-za-evropu-134250.php
    Dobro, jes' da pisao Kurir i možda je nešto izvađeno iz konteksta, ali ipak, če vidimo.

8. Koliko sam ja ispala iz koloseka. Ja sam mislila da su Dveri i 1389 jedno te isto. Je l' jesu? Ako nisu, da li bi neko mogao da meni glupoj i neobaveštenoj objasni razliku

Разлика је у називу и у томе што се Двери кандидују на изборима. Додуше, мање су ектремни него 1389, што и није тешко.

9. A iz koje stranke su ovi iz Obraza?

10. Za Stefana Kostića.

11. Serbe, neje to Pjer :) Mda bi bilo dojajno da se vrati.

12. Sam da vas obavestim da ce ovi izbori biti na pinku i glasace se putem esemesa ( telenor opet najskuplji). A u onom strucnom ziriu ce biti najverovatnie aca lukas mada se politicari bune zbog toga jer veruju da ce lukas naviati za cedu.

13. Aca Luksa u žiriju hhahahahahahah
    seljak bogotac

14. seljak bogotac

Ditto.

Potajna želja mi je da mi seljak ejakulira među dojke, ali neću da priznam jerbo sam stidljiva.

HDZ1990

Čijilstidupli.

15. E kurac ću na izbore da izađem... Ne dam nikome glas...

16. Чак ни ако се Тарзан Милошевић поново буде кандидовао за градоначелника или акобогда за председника Србије пала с'марса?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.