![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Lepo, lepše, levo.
Za Vuka Draškovića, lepo recituje.
@Kovač90: Што се мене тиче, не мораш да се малтретираш. Нисам баш неко ко толерише туђа мишљења која су потпуно другачија од мојих и која ми се не свиђају. Ја износим оно што видим у чујем око себе и не размишљам туђом главом већ својом. То што се теби не допада оно што пишем не значи да нисам у праву, не значи да нисам довољно паметан и интелигентан, не значи да нисам довољно компетентан да говорим о политичкој ситуацији у земљи и не значи да морам било коме да се правдам и извињавам.
Nisam ni rekao da nisi kompetentan i da trebaš da se pravdaš i izvinjavaš,ali onda nemoj nazivati mene glupim i željnim pažnje kad ne želim da ti odgovorim ili kad te trolujem.
Добро, извини, повлачим ово да си глуп, али сам се превише у животу сретао са веома глупим људима који су ми се вешали за врат, нападали ме и вређали ме без аргумената само зато што им се није допадало моје мишљење. Накотило се бучних шупљоглаваца и превише тако да је тешко препознати неког ко се само зеза и онај ко озбиљно мисли. Навикао сам да се на оштре речи супротстављам још оштријим зато и не пазим где ударам. Мало су ми се током година живци истањили тако да нисам нешто расположен за овакве шале.
Кад завршиш факс па кад у свој овој беспослици и беспарици будеш толико срећан да можеш негде још и да радиш, а све то опет за џабе јер пара често ни од корова па ти је сав рад узлаудан, онда ти дође да лајеш и уједаш за сваку ситницу. Далеко од тога да сам угожен да не могу да преживим, али због разноразних бучних шупљоглавих полтрона и силеџија који те саплећу на сваком кораку и који ти закидају оно што ти следује, врло брзо ти праг толеранције за све живо падне на минимум.
Колико си риба смувао на ту кованицу национал-капитализам? :)
Ja za Čanka.
@gamby: Сигурно не мање него ти на твој нео-либерализам.
Pre nego što se ušančite na svojim pozicijama ili neinformisanosti ili handrmolje od mišljenja poslušajte čoveka, puca mi dži i za njega ali od do je istina što je rekao ovde, pa sad....
http://www.juzp.net/lX4LyXb8EzNz9
Ako odem u Bosnu i čovek koji na zidu drži sliku Alije Izetbegovića, glasa još od 1990.za SDA, za Srbe ima samo jednu rečenicu- SVI SU ONI IL KOLJAČI IL NAVIJAČI i jedino od POŠTENIH smatra Čedu Jovanovića i Natašu Kandić onda se odoh bacati u hladnu vodu Palića. Ne verujem da ću se udaviti ali makar aktivirati onu zaostalu NATO bombu koja još tamo stoji.
Ako čovek u čijem gradu je bio zemljotres ne želi prekinuti posetu Hrvatskoj nego isti dan tamo obećava građevinsku pomoć od Srbije za porušeni :* Vukovar treba biti moj predsednik onda ja ne želim biti njegov podanik.
Razmislite šta pišete. Ukoliko nije nacionalna manjina u pitanju. Što mi je lično nebitno nego pisanje valjda treba biti pisanje koje je u interesu jebene Srbije. Jest da je momentalno ćomanka od države pa sad- ili joj dajte eutanaziju ili je vodite na lečenje.
ja glasam samo za ljubav
K'o Džej, duša draga :*
ja glasam samo za ljubav
Зато и немаш право гласа :)
Ima :) Ne veruj ženi koja puši Drinu bez filtera, Murinjo.
Za Ziljavu Stranku Vukajlije!
ciganka sam malaaaa...
od kud ti znaš šta ja imam, a šta nemam :P
i slušaj auroru
МИЛАДИНА МИЛИЋЕВИЋА - ЗА БОЉИ ВИШЕГРАД
Особа која је сељак а опет ради, познат по својим бисерима
"Имамо 2 багера, један је разбатаљен други такође не ради"
"пут ће ићи вудгоре, па скреће десно па иде вудоље"
"Ми васке воли, гласајте за нас"
Итд...
http://www.novosti.rs/upload/images/2010/10%20%20%20okt/1510/pol-pajtic.jpg
Zato što je hot.
Ако изађе, гласам за Вука, ако не, пишем и заокружујем 10 - Пантела.... Као и сваки избори врти се хоћеш ли гласати за већа или мања говна, само је питање ко ће мање да те покраде.... Уосталом, кад ћутимо и треба да краду, ваљда ћемо се једном опаметити....
Коначно сам одлучио. Гласам за мајански календар. Он је одговор, а ваши кадндидати могу да га пуше ако мој победи.
Ја гласам за Ен_Доттера, али озбиљно. Иначе, ћеро, па где си ти јеботе, нема те сто година. :)