![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Хахаха, па знам те форе. Усликам, па после заокружим још неког кандидата. Исто то могу да урадим ако ми дају заокружен. Изнесем празан, а на њихов заокружен нацртам свашта. Још, поред тога, могу да њихов поцепам и таквог га убацим у кутију. Озбиљно размишљам да се бацим на едукацију бирачког тела.
Хех, есам туп. Нисам о томе размишљао. Додуше, нисам ни имао подстицаја.
Ал свакако не можеш да гласаш за неког другог.
Малопре сам глед'о Тадића. Јеб'о те, које земље је он био председник последњих 8 година? Све неке бајке наприч'о како је све до јаја, како су обавили најтеже послове, а држава од 5. октобра у горем курцу није била. Ил' је лоповчуга ил' је луд. :О
Није он луд, само се супер тако прави. Видео шта добро пролази и наставља исти фазон. Мене много интресује шта је напричао, али сам одлучила да више не пратим политику аман баш ич.
ЕДИТ: Супер ми иде, само рифрешујем тему.
E, to ti je pametno. Ja kažem da nije dobro da ljudi ne prate politiku jer tako samo doprinose trenutnom lošem stanju, ali šta ti da radiš kad SNS pobedi na parlamentarnim izborima i konačno se ponadaš da će makar nešto jebeno da se promeni u ovoj državi, a jebenu koaliciju opet sklope DS i SPS? Koji kurac bre. Još samo da jebeni Dačić bude premijer i to je to. Lepo na Antigvu i Barbudu i m'ršte svi u pičku lepu materinu. A nema 'leba da ću glasati za nekog od ova dva kandidata. Stvarno su nam kandidati u p.m. Vala nam je izbor sličan k'o i na parlamentarnim izborima, samo je tu bio malčice raznovrsniji i usudio bih se da kažem i bolji.
Da. Prosto da čovek pomisli da živi u Švajcarskoj ili u Austriji dok sluša njegovo "izlaganje". :-)
Dok sam ga sluš'o bio sam u fazonu "Da ja nisam propustio nešto?". :-)
Ne bih da se mesam u ove politicke teme ali da kazem par stvari.
Glasam za Tadica. Svako ko je gledao juce bivseg/buduceg predsednika, imao je priliku da cuje sve argumente zbog kojih treba glasati za DS, kao i da se podseti koliki je posao uradila Demokratska stranka za prethodnih 8 godina. Ne kazem da su svi zaposleni i zaradjuju puno ali su napravljeni krupni koraci ka razvoju i Evropskoj uniji. A ako ste gledali Nikolica, videli ste da je jedan neobrazovani i agresivni tip, i da vas pitam, da li takav treba da nam bude presednik?
Ne, ne treba. Dakle, Tadic, ne Nikolic.
Ahahahahaha, desi, care, 100 godina. :D
Iskreno, mene zabole ko će na vlast, samo rata da ne bude ili sličnog.
Тако је, ајде да гласамо за ДС, волимо Тадића и сада нам је тако супер! Каке црне промене, пичке материне. А и да не испаднемо ретардирани.
Rat je neizbezan ukoliko Nikolic pobedi. Treba se cuvati takve politike. DS do pobede.
Što se tiče predsedničkih izbora, drugi krug je izbor između manjeg zla.
Хахахаха! Ђамијо, ово је више исмејавање него вид подршке. Најбоље твоје дело до сада. хД
Таман што сте одбановали Власуљара, а он почео да вређа. (: 0
За кога си ти гласао, властинаре?
Odbanovan smarač. Mogu da se kladim da si ti u stvari onaj meme forevr aloun jebeni.
Највероватније за ЛСД. :Д
Онда нам рат не гине, јер је Тома очигледно спреман да се бије за фотељу.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/323611/Nikolic-Spreman-sam-da-se-fizicki-tucem-zbog-kradje
E ovo je najbolje. Pozivanje na slobodu govora, a zapravo najobičnije vređanje ljudi koji su za drugačiju političku opciju (naravno samo figurativno drugačiju jer su generalno svi isti).
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/323611/Nikolic-Spreman-sam-da-se-fizicki-tucem-zbog-kradje
Meni se čini da je ovo samo klasično dizanje buke od strane Tome i ništa više.
Zato što si ljakse.
Иако сам разочаран у Тадићија после ових избора много, морам још једном да поновим свој став
Па ви видите де смо ми, кад се преброје гласови.