Najgori glumac u istoriji filma ?

1. Мало је глупо име ове теме, јер буквално најлошијег глумца нико ни не зна. Добро, осим Тома Круза, он је онако баш дефиниција лошег глумца. Једино што је, како кажу, ојеб'о у Последњем самурају. Мислим, то кажу људи чији укус ценим, а ја лично нисам глед'о тај филм. Већ тад ме сморио слепац. Долф Лундгрен је за њега Бата Стојковић!

Елем, име теме треба да буде "Најпрецењенији глумац у историји филма". Не би било лоше да медатори то промене.

2. Čekaj malo Sreto, a Dolph Lundgren? Ono je da se krstiš.

3. Локси, од погрешне особе тражиш слике сиса у пвт.

4. Наравно, и он је немач појма. Само сам искористио његов "углед" да дочарам колико је тек Круз лош.

5. Sreto, jesi li video Tomicu Kruza u Tropic Thunder-u? Mož' i on da bude sasvim zanimljiv :)

6. Tom Kruz može samo da stoji u izlogu i da reklamira veš i odeću. :)

7. http://trialx.com/curetalk/wp-content/blogs.dir/7/files/2011/04/gcelebrities/Tanasije_Uzunovic-2.jpg

Ovaj ubedljiov, ako je uopšte glumac. Gledao sam pola epizode neke naše serije s njim, čovek kao da recituje, baš nekako veštački priča.

8. Нисам, Агилни. Ово филм из 2008, време је било да га укења нешто кад га толико форсирају. хехе

9. Proviron tebi Di Caprio najgori glumac....Jebote kako ti lupas....aj sto transferisu sa glumcima poput Stethema i sl. koji je sasvim solidan glumac, svakako ne zasluzuje da bude pomenut ovde jer je on akcioni glumac, a opet za klasu iznad Steve Regala, Lundgrena i onih kineskih letecih fajtera i jos mnogo njih...Ovde ljudi pisu koji su im glumci antipaticni, a ne one koji lose glume....

10. Meni je i ovo dovoljno da mi Tom Kruz ne bude na listi najgorih :)

http://www.youtube.com/watch?v=srH94OR1TbU

11. дензела је поменуо лик па ти види.

12. Ovaj ubedljiov, ako je uopšte glumac. Gledao sam pola epizode neke naše serije s njim, čovek kao da recituje, baš nekako veštački priča.

То и ја причам, ови кењају како је глумчина.

13. Statham je odličan ako ne tepa previše, tj. ako mu ne uvale takvu priču.

A ovaj legenda što je stavio Denzela ovde, stvarno nou coment. Čovek ima više hitova od Dinče.

14. Ја би рек'о да вас провирион мало товари. Ако не, онда је луд.

EDIT: Zaboravih Travoltu, a on se ovde mora pomenuti!

Истина, овде није имао појма.

15. Precenjeni po meni Nikolas Kejdž i Tom Kruz ali su i oni imali dobre uloge tako da na ovu listu ne mogu nikako... Ovde ljudi mahom stavljaju njima antipatične glumce što nikako ne mora da znači da su loši a tek ne mora da znači da su najgori.

Meni je i ovo dovoljno da mi Tom Kruz ne bude na listi najgorih :)

Ahahhahahha idi bre Agilni de se seti ovog

16. Локси, од погрешне особе тражиш слике сиса у пвт.

Ne tražim, Jebač, jesam prs'o al' ne do te mere.

Ја би рек'о да вас провирион мало товари. Ако не, онда је луд.

I meni to pade na pamet.

17. Pre nekoliko strana sam napisao da od nekih postova na ovoj temi čovek može da doživi transfer blama, a sada sam već sasvim uveren u to.

18. Kako neko može da kaže za de Nira da ne zna da glumi? Ne kapiram.

19. @SasvimNebitna
    Ni po jada da su se samo o njega ogrešili na ovoj temi...Sve same sineaste!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.