Najgori glumac u istoriji filma ?

1. Mojih top 5:

1. Stiven Segal
    2. Adam Sendler
    3. Ben Aflek
    4. Ben Stiler
    5. Vin Dizel (koji kurac jebote?)

2. Mlako, mlohavo, mutavo

Како си то закључио кад лик није имао једну реченицу у филму? лолол
    Сем ако није играо у још неком филму поред Бгд. Фантома?

3. јесте и Бен Стилер безвезе скроз...
    не знам ко може уопште да га узме за главног глумца...

4. Enemy glumio je u Svetom Đorđu, tamo govori i... jbga bolje da je glumio mutavog lika nego invaliada.

5. Лолол, а био је тако кул фантом... :(

6. Stetam jer glumi da je opasan a ne ume, lično mislim da napravi "opasnu" facu i drka na svoj odraz u ogledalu.

http://www.zapster.it/multimedia/3200/3172/big/Jason_Statham---29.jpg

I ovaj džindžer jer se trudi da bude kul a nije. Džindžer ne može da bude kul i kada pokušava (neuspešno) da bude kul ispada gori od normalnog džindžera. Grisom je car a ovaj ne može ni dlake na mudima da mu zagolica kolika je Grisom veličina za njega.

http://www.iamspencer.com/wp-content/uploads/2010/01/horatio-caine.jpg

7. Ја бих отишао из града на неко време да сам на твом месту.

8. u Svetom Djordju je sinhronizovan koliko sam ja informisana, zbog jakog i dominantnog cacanskog akcenta kog nije mogao valjda da se oslobodi :) jadan!

9. @GM: Ako je Svarceneger dobar glumac, ja sam prepodobna mati Paraskeva.

10. Nije zbog akcenta već zato što ima NAJEBENIJE NAJPIČKASTIJI GEJEVSKI GLAS. Znači, bilo je tragikomično gledati tobož junaka i vojnika sa toliko pičkastim sopranom.

11. @GM: Ako je Svarceneger dobar glumac, ja sam prepodobna mati Paraskeva.

Повуци реч!
    Иначе иницијатива креће у акцију.

12. Онај у ''Ко то тамо пева'', што није умео лепо да прочита дуго О, већ му је глас ишао горе доле... ДецОоООо...

13. http://filippobottinattorehard.oneminutesite.it/files/6-the-rock-20050930-75031.jpg

I ovaj ovan treba da se pomene, kul je dok ne progovori. Da ne pominjem facijalne izraze u stilu veverice dok je kobac analno iskorišćava.

14. @ GM: Udario bi decxka sa naocarima?

15. Чуј ударио! Не знаш у шта се упушташ...

16. a stvarno ljudi svarciku kacite, nije lepo.

17. Ja rec ne povlacim, tacno me tabanali svi redom!

18. Pacove, za Stetama se slažem, ali džindžer Karuzo je dobar glumac. Uloga mu je takva u onoj istražiteljskoj franšizi. Gledao sam ga u par filmova, kad je bio mlađi, jebe keve. Još kad sam pročitao da je sajko...Dve žene oterao, jednu pokušao da ubije, drugoj ne sme da priđe na puškomet...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.