Lik je imao ogroman uticaj na industriju zabave. Poklonici gedžetizma već drže njegove slike po stanu, sad će samo da okače kanđelo.
Što se ostalog tiče - kakav crni vizionar.
Ја бих се сложио са Грујаном. Дигитални даунлоуд преко АјТјунса је готово избацио физичке копије музике из употребе. Тиме је сасвим сигурно оставио највећи трег.
Смартфонови попут АјФона постоје од 93. године.
Мп3 плејери попут АјПода постоје од средине деведесетих. Овај је само успео да стрпа велики капацитет у мању форму.
Таблет рачунари попут АјПеда иновација су Мајкрософта и појавили су се 2001.
Џобс је такође успео да направи техно-култ какав никада није виђен. Људи се куну у његове производе, иако немају аргумент зашто су Еплова срања боља, осим дизајна и једноставности употребе. Мек рачунари такође имају предност у томе што не постоје вируси за њих, али то није до Џобса нити Епла, већ до чињенице да се нико није исцимао да направи тројанца или тако неки курац.
Било како било, наставиће Епл фино без њега. Штавише, вероватно ће им порасти продаја.
Ajtjuns je kurac. Ako hocu da skidam sa neta skinucu za dzabe.
Амин.
Џобс је битан због још једне ствари, додуше индиректно. Иако нису били први, па ни најквалитетнији, сама популарност Еплових производа натерала је конкуренцију да се много више потруди. Да није било Џобса/Епла, смартфонови вероватно не би били ни приближно развијени као сада.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Bez zajebancije: Zasto ljudi masovno vlaze na pomen Epla i Stiva?
Zato što je to u njihovom univerzumu jako kul i totalno moderno.
Ја сам имао ајПод, пук'о 200е за КУРАЦ.
Лепо сам мог'о за пар хиљада да узмем неки мп4.
Иначе, тај ајФон је такође голо говно. Једино су занимљиве неке апликације.
Али јебеш то да купујеш мобилни од пар стотина јевреја због АПЛИКАЦИЈА.
Srce mi je puno kad vidim da ima ljudi koji ne smatraju da treba pljunuti 300 dolara za nesto tanju i brzu verziju.
Umre ćovjek, a bio je pun života...
Jel daju ovi amerikanci četeresnicu pa da se organizujem i da odem?
Što se ostalog tiče - kakav crni vizionar.
Ја бих се сложио са Грујаном. Дигитални даунлоуд преко АјТјунса је готово избацио физичке копије музике из употребе. Тиме је сасвим сигурно оставио највећи трег.
Смартфонови попут АјФона постоје од 93. године.
Мп3 плејери попут АјПода постоје од средине деведесетих. Овај је само успео да стрпа велики капацитет у мању форму.
Таблет рачунари попут АјПеда иновација су Мајкрософта и појавили су се 2001.
Џобс је такође успео да направи техно-култ какав никада није виђен. Људи се куну у његове производе, иако немају аргумент зашто су Еплова срања боља, осим дизајна и једноставности употребе. Мек рачунари такође имају предност у томе што не постоје вируси за њих, али то није до Џобса нити Епла, већ до чињенице да се нико није исцимао да направи тројанца или тако неки курац.
Било како било, наставиће Епл фино без њега. Штавише, вероватно ће им порасти продаја.
Ау курац... Од кога сад да купим вагон Златног делишеса за компот? :(
Taj se vise nece najesti jabuka
http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/10/internet-memes-rip-steve-jobs.gif
Уојтече, зашто ће им сад порасти продаја?
Мајкл Ђексон ефекат. Још је умро баш у право време, пред излазак новог АјФона.
Ajtjuns je kurac. Ako hocu da skidam sa neta skinucu za dzabe.
Мајкл Ђексон ефекат. Још је умро баш у право време, пред излазак новог АјФона.
Значи да човек јесте визионар!
Možda mu je to biJo marketinški trik, dumre dan posle izlaska novog ajFona.
Амин.
Џобс је битан због још једне ствари, додуше индиректно. Иако нису били први, па ни најквалитетнији, сама популарност Еплових производа натерала је конкуренцију да се много више потруди. Да није било Џобса/Епла, смартфонови вероватно не би били ни приближно развијени као сада.
Ма све је ово део нове стратегије Епла да пређу на клауд компјутинг. :)
pustio mi kurac suzu
Hahahahahh
A kako je umro?
Филозофе, канцер. :)
iSad
иЛол