Kako da zakljucam net da mi se ne kace cigani?

1. sve je u naslovu imam modem telekoma

2. sprovedi struju kroz armaturu. kače se na sopstvenu odgovornost,miran si u očima zakona, i čiste savesti lolol

3. Smejao bih se al ne mogu od muke jer mi neko krade net i ne mogu nista da gledam

4. Isključi net, nateraj ih da odu pa uključi... Uzgred satvi ovo u IT kutak, bolje je...

5. ne znam kako da premestim sad jebem li ga

6. Isključi wireles. :)
    Pritisneš rešetkasto dugmence na modemu.

7. Торент, торент, торент, торент!!!!! Шаљи скидај нешто, баговаће и теби, али ће се откачити јер неће моћи гугл дотворе лапо сата.

8. Nema ima samo jedno dugme za paljenje i gasenje modema al hvala vucice

9. rnrt treba mi trajno resenje :)

10. ne imam beli sa antenicom i pise telekom srbija

11. Е не знам како беше. Ако ти неко не одговори данас, питаћу друга, он стављао шифру на нет из неког кафића па скидао филмове за по 2-3 минута.

12. E ne znam za taj modem, malo je stariji. Zovni korisnicki servis pa pitaj, valjda ce znati da ti objasne. Svakakve budale danas tamo rade. :D

13. Aj Mlato sredi to deca ti zivela

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.