Himna Srbije

1. Hej Sloveni je moja prva himna, bome bila bi i poslednja da nisam optimističan po pitanju boljitka i napretka u ovoj državi. Ima nade, ima šanse. Bože pravde je monarhističko govno od himne, zato predlažem himnu prve revolucionarne, slobodarske, moderne, kulturne, misleće Srbije- Vostani Serbie. Tekst je prst u oko susjedima (Herceg-Bosna i Lika, to je naša dika) i šušjedima (Crna Goro, sestro mila), melodija zbilja vozdiže (ne u cecabojkovićevskom maniru Ivane Žigon, već onako, muški!), tako da mislim da je Dositej jedini izobjašnjavao po pitanju insurekcije (lololo) Srblju i da je čovek napisao ubedljivo najbolju himnu Srbije svih vremena. Ali ne, mi više volimo oslanjanje na iracionalno i apsurdno i da u himni slavimo nekoga ko čak ni nije Srbin- Bog.

2. Može Vostani Serbije, bolja je nego ovo sranje što liči na Deutchland uber allles.

3. Slažem se, Valdemare. Takođe valja razmisliti i o grbu. Pun buljuk tih orlova i kojekakvih nakaznih ptičurina iz okoline Černobilja, eno i Škiperia ima jednoga na zastavi. On predstavlja izreku- caru carevo, Bogu božije, odnosno simbol je podeljenosti i podređenosti materijalnog i duhovnog u jednoj državi. Aj ovog duhovnog- to mi i ne smeta, ali šta koji kurac dežela republikanskog uređenja ima sa bilo čime monarhističkim, osim mračne prošlosti feudalizma i apsolutizma?! I čemu kruna Nemanjića na grbu? Kapiram da bi to trebalo da nas podseća na Dušanovu Srbiju, carsku istoriju Srbije i Srbiju u njenim prirodnim granicama, ali ljudi moji, vremena su se promenila, Grci su nam danas braća, jelte, sa kojima ni u snu ne bi ulazili u konflikt oko teritorije, granice prirodne Srbije (ne upotrebljavajte termin "velika", susjedi tim pojmom opravdaju sve svoje zločine i genocide nad Srbima) pomerene su zapadno, ka Istri i Beloj Krajini, shodno tomU treba nam i novi državni trademark.

4. Ajd što je kruna na grbu, ali na zastavi? ŠKK?

5. Da li sada shvataš da je veličina i količina apsurda u banana kvazi državici Srbiji tolika da nam je on (apsurd) postao oficijalni simbol pa smo ga turili i na zastavu?

6. http://youtu.be/g6LIPjXPcV8

Nije loša ni ona verzija ranije postavljena, a sviđa mi se i predlog Dilana Ulazak u harem

7. Nije loša ni ona verzija ranije postavljena, a sviđa mi se i predlog Dilana Ulazak u harem

Naravno, ti si svestan da si postavio pesmu neonaci benda? Ona orlušina sa četiri ocila je prekopirana nemačka kokoška.
    http://www.youtube.com/watch?v=4v1i8EOSf1k

8. NACIONALNA sloboda SOCIJALNA pravda.. Oči da vam istera.. Govna fašištička.

9. @Vlademar
    Ali ta pesma je ok (koja u originalu i nije od tog benda). Jedino bi umesto "talmud im je prokleo duše" stavio "SOROŠ im je prokleo duše":)

10. Raspeće im je proklelo duše

11. Užasa li, sa kakvim mediokritetima ja delim internet domen nomen est omen

12. Koja bre Vizantija, pa oni su nam u srednjem veku bili najgori neprijatelji, ko danas Švabe, i na kraju smo im jebali sve živo i zauzeli njihove zemlje, i da nisu došli Turci, danas bi nam bila prestonica u Konstantinopolju.

13. Što je Vatikan za Hrvate i Hrvatstvo, to je Vizantija za Srbe i Srbstvo. Samo što je pravoslavno viđenje hrišćanstva nenasilno i tolerantno prema rimokatoličanstvu, dok obratno ne važi. Vizantincima smo pokrali heraldiku nakon što smo ih skršili, pa smo se još i smatrali legitimnim naslednicima Vizantije, tog imperijalističkog feudalističkog kolonijalističkog fragmenta nekada celovitog imperijalističkog feudalističkog kolonijalističkog rimskog carstva

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.