![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Aaaa, bogami ja mislim da taj zna za ljubav bolje i vise nego ti i ja zajedno! :))
Samo se pravi lud, da mu neko ne uzme tron. ;)
Ja pobeđujem.
Je l' istina ovo što Jocka veli, a Pemzioner? :)
Ma nece sad da se odazove. Otrcao po beli luk protiv uroka! :)))
Kiko! :)) Cestitam na pobedi! ;)
Hvala, jacka, hvala. :D
Gde si ti? Nema te, zamalo da te zaboravim. :)))
Kako da me zaboraviš?! Molim te, jacka, nećemo tako. :))
Ma, tu sam ja, nego sam bio zauzet oko diplomskog, a i nešto me smorio internet... Kako je kod tebe, ima li šta novo?
Necemo, necemo... :))
Znam ja da nemas ti vremena za net od silne aktivnosti, pa jasno. :)
Nema nista, i ja sam slabo tu. Sto smor, sto ne stizem. A diplomski... ja se svog vec plasim a jos je na duuuuugom stapu. :/
Nešto se rasturila ekipa za takmičenje ovde... Gde su svi???
Nem pojma... ja otisla, nekih 20ak dana me nije bilo, kad sam se vratila sam ova trojica koje vidis... I tako uvek.
Ja sam nov ali ću pokušati da držim korak sa vama.
Taras, otiđi, nemaš šamse!
ja pobjeđujem...
Vidim pominjali ste me a?
Pa pred izbore, nemoj se nadati da te volimo!
Niko ne voli jadne penzionere...
Haha, kako ide ona deviza penzionog fonda Srbije : živi brzo i umri mlad :)))))))
Opet se vas dvojica, da prostite, natežete oko pobede. Ako ovako nastavite, još ćete mi biti i zanimljivi na kraju. :)))
Jacka srećo evo ja ti džentlmeski ustupam ovo prvo mesto. Ti si svetla tačka ove teme i čast mi je da uvek napišem komentar ISPOD TVOG ZADNJEG KOMENTARA!:-))))
Dragi moji i drage moje, koristim ovu priliku da se zahvalim Penzioneru sto mi je ustupio mesto poslednjeg posta i pripisao mi laskavu titulu. Toliko! :)